Aida Pérez i Pol Rodríguez seguixen encapçalant el Circuit Trail Marina Alta

05 de març de 2020 - 13: 34

Es va disputar a Senija la prova de muntanya "El camí dels Bandolers", en la seua vuitena edició, una cursa que va ser la novena puntuable per al Circuit Trail Marina Alta. Igual que en anteriors proves, els atletes del Dénia Corre van tindre una gran protagonisme.

A la carrera sobre una distància de 21 quilòmetres el vencedor va ser Ben Mounsey, de el Club Atletisme Bèrnia, que va realitzar un temps de 1.45.36. La segona plaça va ser per a Pol Rodríguez, de l'Dénia Corre, amb un registre de 1.48.29 i la tercera plaça va ser per a Pedro Martínez, De l'Esport Colau, amb una marca de 1.51.54.

En dones la guanyadora va ser Aida Pérez, De l'Dénia Corre, amb un temps de 2.27.04, la segona plaça va ser per a Antonia Valero, de Grup Espeleològic Gata, amb un registre de 2.30.18 i la tercera plaça va ser per a Laura Salom, de Centre Excursionista Tavernes, amb una marca de 2: 34.13.

La representació de l'Dénia Corre va tindre uns bons resultats ja que a més dels podis aconseguits per Aida i Pol cal sumar el de Elisa García, Que va ser tercera en la categoria de Veteranes, i el de Laurence Rastell, que va ser la millor en la categoria Màster.

Cal assenyalar que en la classificació general del "Circuit Trail Marina Alta", en homes l'encapçala Pol Rodríguez amb 7 punts, sent segon Nasio Cardona amb 13 punts i la tercera plaça és per al calpí Josue Aran, amb 15 punts. La classificació en dones la lidera Aida Pérez amb 8 punts, seguida d'Antonia Valero amb 20, els mateixos punts que té Laura Salom.

La classificació per equips la comanda el Grup Espeleològic Gata amb 6 punts, seguit per Entrena Benissa que té 8 punts i el tercer lloc és per al Corredors Callosa que té 16 punts. Amb un punt més està situat en el quart lloc l'Dénia Corre.