Aida Pérez vencedora absoluta al 'Trail dels Senglars' de Favara

04 de maig de 2017 - 06: 38

L'atleta, Aida Pérez, Del Club Atletisme Baleària Dianium, va ser la vencedora absoluta al "III Trail dels Senglars", Prova que es va celebrar a la localitat valenciana de Favara.

Els participants a la cursa van haver de cobrir un recorregut de 21 quilòmetres amb 1.250 de desnivell positiu. Va resultar una prova típica de la modalitat de muntanya que va estar molt ben organitzada pel Club d'Esports de Muntanya Senglars Favara en col·laboració amb l'ajuntament d'aquest municipi.

La cursa va permetre a tots els participants a gaudir d'uns bells paratges de muntanya, concretament dels Paratges Naturals de la Cova de la Galero i el Pic de la Mola. La deniera es va trobar còmoda durant la prova i va entrar la primera a meta amb una marca de 2: 39.00. La segona classificada va ser Àngela Pizarro que va realitzar una marca de 2: 59.48. El podi el va completar l'atleta, Glòria Company que va realitzar un registre de 3: 03.44.

El Club Atletisme Baleària Dianium en categoria masculina va estar representat per José Miguel Rafet que va realitzar un temps de 2: 41: 04 i d'Alberto Samper que va acabar la prova amb una marca de 2: 44.55.

Trail Fons Penyes Albes

A la localitat valenciana de Montitxelvo va tindre lloc el Trail "II Gran Fons Penyes Albes", Una prova de montañan de 15.800 metres amb un desnivell positiu de 727 metres. Un traçat que va resultar molt ràpid on si va viure un gran ambient entre tots els participants.

La representació del Club Atletisme Baleària Dianium va estar composta per José Manuel Marco Martí (1: 37), Isaïes Fayos Mollà (1: 53: 24), Tony Moncho Crespo (1: 55: 03), Pep Ibáñez Ortolà (2: 00: 42), Marisa Marc Martí (2: 05: 27). Laurence Rastell, va haver d'abandonar per un esquinç al turmell, del qual a poc a poc està recuperant-se.

Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

Els corredors del Club Atletisme Baleària Dianium, Marc Bañuls i Ricard Pérez Miñana, van estar participant en la "Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada". Una carreera de 20.500 metres amb un desnivell positiu de 850 metres. En línia de meta Marc Bañuls va entrar en el lloc 13 amb un temps de 2: 03: 13. Ricard Perez Miñana, va entrar tres llocs més enrere amb un registre de 02: 04: 29.