Aida Pérez va ser la vencedora de la prova 'Camí dels Bandolers'

17 de febrer de 2017 - 00: 00

Diumenge passat es va celebrar a la localitat de Senija, la cursa de muntanya, "V Camí dels Bandolers", En les modalitats de 15 quilòmetres i 25 quilòmetres, amb la participació d'un bon nombre d'atletes del Club Atletisme Baleària Dianium.

A la prova dels 25 quilòmetres la vencedor absoluta en dones va ser Aida Pérez, Que amb un temps de 2: 49.43, va ser la primera a creuar la línia de meta. Destacats van ser els segons llocs aconseguits per, Elisa García en la categoria Veterana amb un temps de 3: 08.44 i d'Elía Durá, en sènior amb una marca de 3: 28.31. Encarna Cardona va realitzar un registre de 3: 17.24.

En aquesta mateixa distàncies van tindre un paper destacat en nois, José Mut que va entrar amb un temps de 2: 56.29, Santiago Cambra, va acabar amb un registre de 3: 02.23. José Miguel Navarro amb una marca de 3: 04.24. Marc Bañuls va emprar un temps de 3: 08.10. Jaume Santana, 3: 09-17. Fran Montes, 3: 28.31. Jordi Jorro, 3: 33.05. Isaïes Fayos 3: 56.50 i José Manuel Marco amb un temps de 3: 56.50.

Marisa Marco va ser segona Màster en els 15 km

A la cursa dels 15 quilòmetres cal significar el segon lloc de Marisa Marco en la categoria Màster, que va realitzar una marca de 2: 03.22. Una altra dona, Mar Ordoñez va acabar la prova amb un temps de 1: 56.22.

En homes els representants del club denier van ser; Ximo Pons que va acabar amb un temps de 1: 31.41, Francisco Bru va realitzar una marca de 1: 33.26, Josep Vicent Moletó va fer un registre de 1: 37.20. Javier Signes 1: 41,29, Sindo Abellán, 1: 43.07, Javier De l'Alzina 1: 52.09, Pep Ibáñez 1: 52.42 i Vicente Ivars 2: 07.57.