Aïda Pérez va ser la millor absoluta a la Ultra Trail Valls d'Àneu

07 d'agost de 2019 - 12: 06

La deniera Aïda Pérez ve d'aconseguir un nou èxit en la seua trajectòria com a esportesta de curses per muntanya i ultra trail. En aquesta ocasió, l'atleta, pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, va aconseguir ser la millor dona en la classificació absoluta de la coneguda prova Ultra Trail Valls d'Àneu.

Aquesta prova clàssica que se celebra als Pirineus es pot realitzar en la modalitat de trail, que va ser l'escollida per l'atleta deniera, oa Skyrace. Aïda va haver d'omplir un traçat de 48 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.800 metres, sent la primera absoluta femenina en creuar la línia de meta després 7 hores i mitja.

La segona plaça va ser per a l'atleta Marta Serret, sent Verónica Saragossa la que va completar el podi absolut femení. El control de la prova va ser de la deniera que en tots els passos creuar en primer lloc. La lluita es va centrar pel segon lloc on Marta Serret va superar a Saragossa a la part final de la prova.