Aida Pérez estarà en el Nacional de Federacions Autonòmiques de curses de muntanya

12 de maig de 2017 - 00: 00

L'atleta deniera, Aida Pérez, Ve de ser subcampiona autonòmica individual de curses de muntanya. En la prova que va tindre lloc a Elda, l'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium es va sentir còmoda i va quallar una gran actuació que el va portar al segon graó del podi.

La prova va tindre una distància d'un poc més de 33 quilòmetres en què Aida Pérez va necessitar un temps de 3: 56.20 per recórrer-los. La guanyadora de la prova va ser, Laia Canes, el Club Muntanya Vistabella que va entrar en meta amb un temps de 3: 35.28. El tercer lloc de la classificació absoluta femenina va ser per a, Eva Bernat, el CD De Muntanya i Escalada Like Sport Lurbel, que va realitzar una marca de 4: 00.35.

La seua gran actuació i l'haver seguixo segona fa que Aida Pérez, es guanye la seua presència al Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques, format part de la Selecció Valenciana.