Aitor Caps va ser el guanyador de la I Cursa Tortell de Reis de Dénia

11 de gener de 2013 - 00: 00

Un total de 227 atletes van participar en la I Cursa Tortell de Reis, celebrada a Marina de Dénia. L'atleta Aitor Cabezas, de Calp, amb un temps de 16 minuts i 49 segons es va proclamar campió. En segon lloc va arribar Francis Rodríguez, de Crevillent, amb un temps de 17 minuts i 3 segons i, en tercer lloc, Carlos Fajardo, de Crevillent, amb 17 minuts i 10 segons.

En dones, la primera classificada va ser André Fernández, de Dénia, amb un temps de 20 minuts i 50 segons. La segona, Laura Alabau, de València, amb un registre de 21 minuts i 36 segons i, la tercera, Ana María Melenchón, d'Ondara, amb un temps de 23 minuts i 3 segons.

En la categoria de corredor més veterà va ser Ismael Ferreras, la més jove, Alba Gamero i el club amb més participació va ser el Club Atletisme Dianium de Dénia, amb 21 membres.

La cursa, organitzada pel Club Rem Dénia, + 3 Events i Marina de Dénia, va superar les expectatives, ja que a més dels 227 corredors, al voltant de 80 persones van participar caminant”. En aquest sentit, des de l'organització, ja estan pensant en la segona edició de la cursa que se celebrarà el dissabte 4 de gener de 2014 i així consolidar-la com la primera cursa anual de la cursa Marina Alta.

El recorregut, de 5.000 metres, va discórrer pel port esporteu Marina de Dénia i per la platja de la Marineta Casiana. Els guanyadors van rebre com a premi un tortell de reis i tots els participants van rebre una ampolla de vi del celler de Teulada.

L'atleta més veterà que va participar, Ismael Ferreras.