Youssef Ahatach was tweede senior op de 'VII Volta a Peu a Ador'

16 juli 2018 - 01: 21

Sommige atleten uit de regio van de Marina Alta na het beëindigen van de Circuit naar Peu Marina Alta, heeft ervoor gekozen om carrière te maken "II Circuit Safor-Valdigna". In de stad Ador, zijn "VII Volta a Peu Ador", waar de meest prominente waren; Youssef Ahatach, die vierde werd in het algemeen klassement en tweede in zijn categorie senior. Zijn tijd in het reizen van de 8.000-meters van de veeleisende route was 28: 35.

Deze atleet van Javea Ingeschreven in de gelederen van de Athletics Club Balearia Diànium zat in een tweede groep achter het hoofd. Youssef Ahatach ontmoette in een mooie finale met Juanra Pous, el Oliva versloeg hem met 5 seconden in doel.

Zijn clubgenoot, José Manuel Díaz, eindigde in de 21-positie van de generaal en werd zevende in senior met een 30-merk: 13. Hij was ook een van de beste, de Dianense, Pedro Martinez, Esport Colau, die op de 27º-positie aan de finish kwam, elfde in de veteranencategorie, met een 30: 51-record.

Triumph of Christelle Mesnage

Bij vrouwen markeer je de triomf van Christelle Mesnage, Club Atletiek Balearia Diànium, in de categorie Veteranen C, was de beste in deze categorie met een tijd van 35: 20.

Vega Torró, van de Franc Beneyto Runners in deze categorie van veteranen B, eindigde op de vijfde positie met een merkteken van 40: 40. Terwijl, Encarna Cardona, del Balearia Diànium eindigde in de 337 positie van de algemene zevende in de categorie Veteranen B, met een tijd van 41: 11.