Victoria werkte door Paidos op het moeilijke circuit van Burriana (2-2)

Februari 13 van 2013 - 00: 00

Vitale triomf van Paidos degene behaalde in het moeilijke circuit van Burriana met 2 tot 3, waardoor hij het voordeel van vier punten in het klassement ten opzichte van Dominicos Levante kon behouden.

Paidos begon de hurkende hurkte en gaf de bal aan de Castellón-de scheidsrechter zeer nauwgezet in zijn beslissingen, waardoor de Dianenses zeer snel werden belast met fouten. Dit dwong hen om te verdedigen zonder zoveel intensiteit als gewoonlijk.

Het collegiale team ging op het scorebord door met een doelpunt, door Alex Plá bij het scoren op een vrije trap. Met de score tegen wendde de lokale bevolking zich tot het doel van Paidos. César, de doelman van Dianense, was voortreffelijk en hield de meerdere schoten van de mensen van Castellón tegen.

In een dubbele penalty kreeg Burriana de stand voor rust met 1-1. Met deze marker trokken beide sets zich terug in de kleedkamer.
Het tweede deel begon met dominantie en betere kansen voor het bezoekende team. Het bewijs hiervan was de 1 op 2 die Alex Pla opnieuw bereikte langs de zijlijn.

De opwinding keerde terug naar het scorebord toen Burriana de loting op twee scoorde met nog vijf minuten te gaan tot het einde van de wedstrijd. Het beste moest nog komen, want in de afwezigheid van 24 seconden in een goed uitgevoerde aanvalsactie tussen Toni Tent en Alex Pla werd het doel als laatste gescoord.
De vreugde bij de spelers en fans van Paidos die waren gereisd
Burriana brak los. .

Voor Paidos speelden en scoorden ze; César, Fran, Alex Pla (3), Ximo, Fede, Christian.Toni Polo, Javi, Toni Tent en Santi

De volgende wedstrijd is op zaterdag de 16e om 16 uur in het gemeentehuis van het sportcentrum Denia tegen Benicarlo FS. Dit wordt een belangrijke match in het titelgevecht.

Selectie van Paidos, leider van de National Youth Futsal League.