Overwinning voor alle federatieve teams van Paidos Dénia

23 oktober 2019 - 12: 38

Geweldige dag voor alle gefedereerde teams van de Paidos Dénia dat ze vol overwinningen behaalden in elk van de wedstrijden die ze speelden.

In de First Youth League, Paidos-F. Férnandez Luna won probleemloos op het circuit van Elche B, met 1 op 8. De groep die regisseert Raúl Gil hij was veel beter dan de Elche-formatie en slaagde erin zijn derde opeenvolgende overwinning te behalen.

Verrassend genoeg, en toen Dianenses de volledige controle over het spel had, waren het de lokale bevolking die de score opende na een reeks rebounds. Dit doelpunt maakte de schooljongens wakker die terugkeerden om een ​​hoog spelritme af te drukken dat de rivaliserende verdediging teniet deed. Josep, met een afstandsschot, en Jorge, door een maximale straf om te zetten, draaiden de score om.

Voordat ze halverwege de wedstrijd waren, scoorden Josep en Pau nog twee doelpunten, waardoor het team van Gil tijdens de rust kon vertrekken met een duidelijke 1-4 voorsprong.

Bij de herstart veranderde er weinig. De controle over de wedstrijd bleef bij de Dianenses die nog vier doelpunten scoorden via Jorge, Isaac, Javi en Juan.

De Cadet-boys hadden ook niet al te veel problemen, die Sporting La Nucía met 1-7 versloegen. Na een gelijkmatige start van de wedstrijd waren het de Dianenses die het initiatief namen in de wedstrijd totdat ze de leiding namen met een duidelijke 0 op 5. In de tweede helft, toen de clash veroordeeld was, vertraagden beide ploegen en voegde Paidos Dénia toe zonder geen probleem zijn eerste competitieoverwinning.

In de categorie kinderen versloeg Paidos Dénia Juventut Elx met 3 tegen 10. Het was de tweede overwinning voor dit team dat een gemakkelijkere wedstrijd had dan verwacht. Na vijf minuten hadden de schooljongens de leiding op het scorebord 0-2.De lokale bevolking koos ervoor om hun druklijn op te schuiven en dit zorgde voor problemen voor de bezoekers, die hun voorsprong zagen slinken toen Elx 1-2 scoorde. Paidos scoorde nog twee doelpunten van Carlos en Aday.

In de tweede helft nam het overwicht van de bezoeker toe tot een 1-8-stand die de wedstrijd bezegelde. In het laatste stuk lieten nog twee goals van Paidos Dénia de eindscore van 3 naar 10.

Het jeugdteam van zijn kant versloeg de Middellandse Zee zonder problemen met 11-0 in de wedstrijd die werd gespeeld in het Beniarbeig-paviljoen. Het was een duel zonder problemen voor de schooljongens, die van het begin tot het einde domineerden. De nederlagen, waarmee de bezoekende ploeg afreisde, werden genoteerd, al doet dat niets af aan het goede spel van de Dianenses.