Belangrijke overwinning van de CFS Mar Dénia in zijn bezoek aan Alcoy

03 december 2018 - 08: 21

De wedstrijd begon met een ritme en de kansen kwamen snel van beide kanten, hoewel het de lokale bevolking was die de beste kansen had.

Geleidelijk aan het Dianense team werd het oppakken van het tempo van het spel en het overnemen van de controle over de bal, maar de lokale team, met sterke druk en snelle tegens, gegenereerd gevaar en dus de minuut 9 1-0 kwam het. Een doel dat snel werd geneutraliseerd, vervolgens een minuut later zou zetten Fran die neer gelijkheid schreef op het scorebord.

De minuten verstreken en de dianenses, met een groter balbezit, controleerden het spel en genereerden meer kansen. Bij afwezigheid van een minuut rustte Juanjo een goed spel af door de 2-1 te markeren waarmee hij de pauze zou bereiken.

Niets veranderd in de tweede helft en hoewel alcoyanos licht gestegen zijn lijn druk was Dianense team die op voorwaarde dat de beste kansen, maar zonder succes geconfronteerd met het doel, maar de minuut 27, Rober, buiten schot, scoren de 1-3.

Spelers Oscar Garcia leek het spel encarrilaban, maar met vier minuten te gaan de lokale coach op de sporen gezet speler en de keeper op het eerste spel in geslaagd om te scoren 2-3 De doelpuntenmaker. Getemperd drie minuten durende wedstrijd en speelde opnieuw lijden tot drie punten te krijgen, maar met een strijkijzer en ordelijke verdediging werd bereikt aan het eind met het resultaat 2-3.

belangrijke overwinning, waardoor de CFS Mar Denia nog steeds de tafel vol met overwinningen te leiden, maar slechts twee punten van CFS Irefrank van Elche, de volgende tegenstanders Dianense team in het spel om te spelen op zaterdag 15 / 12 / 2018 om uren 18.00 aan het Stedelijk Sportcentrum Denia.