Gemakkelijke overwinning in Sax en leiderschap voor CFS Mar Dénia

Februari 18 van 2019 - 07: 38

CFS Mar Dénia behaalde een gemakkelijke overwinning door CFS San Blas Sax met 0-12 te verslaan Een overwinning die, vergezeld van de nederlaag van Ye Faky in Novelda tegen Racing Novelda (4-3), de hele Marina Alta als leider van de XV-groep van de Derde Klasse.

Het lokale team werd aan het spel voorgesteld met slechts acht leden en beetje bij beetje nam de fysieke slijtage zijn tol van de lokale bevolking. Het Dianense-team, op intelligente wijze, baseerde hun spel op de balcontrole en met lange bezittingen op het verminderen van de weerstand van de lokale bevolking.

In de 5-minuten kwam het eerste doelpunt van Blai, wat resulteerde in een goed stuk in de verre paal. De lokale bevolking, met de lijn van druk op het middenveld, probeerde te snijden om snel tegen te gaan. Drie minuten later scoorde Blai opnieuw en verhoogde de 0-2 naar het scorebord. De Mar Dénia hadden de controle over het spel terwijl de San Blas Sax, met een direct spel en goede individualiteit, ook het doel bereikten dat Cesar goed verdedigde in dit spel.

de minuut 13 0-3 kwam het, het werk van Jaen, die buiten schieten scoorde, en de 18 Curro culmineerde een geweldige combinatie scoren van de 0-4. Een gebrek aan 30 seconden voor rust kreeg rood voor de keeper Jose Herrero en dianenses maakte gebruik van de superioriteit van het scoren van de 0-5 door middel van Pla, waarbij het ging om partij te rusten.

Na de pauze en met het resultaat van 0-5 verhoogden de lokale bevolking hun lijn van druk en sommige spelers verhardden hun game fruit van vermoeidheid en ontmoedigende score. 10 minuten onnauwkeurigheden en game locked. In de 30-minuut, bij geel dubbel, werd de lokale speler Alejandro Fructuoso uitgezet en Rober met een sterk schot van buiten scoorde de 0-6. In de minuut voerde 34 Blai een dubbele straf uit en scoorde de 0-7. Een minuut later werd een nieuwe lokale speler, Tomás Pastor, verdreven voor een dubbele gele kaart en opnieuw lostte Rober een sterke externe foto op door de 0-8 te scoren.

Voor het volgende spel Toni Tent 0-9 het scoren. De partij was gebroken en dianenses spelers bleven buiten de voortdurende provocaties. de minuut 38 0-10 kwam het werk van Pla en 0-11 van Blai, want op het laatste moment, door middel van Pla, 0-12 scoren de finale waarmee je aan het einde van het spel te bereiken.

De volgende dag ontvangen de dianenses de RC Dinamita Albatera in een wedstrijd die zaterdag wordt gespeeld op 16 uur in het Gemeentelijk Sportcentrum van Denia.