Overwinning voor Junior "B" van Dénia Básquet tegen CB Alicante met 69 tot 57.

Januari 16 van 2013 - 00: 00

Het Junior "B" team van de Dénia Basketball hij scoorde een nieuwe overwinning door te verslaan in zijn Joan Fuster paviljoen naar de CI Alicante die versloeg door 69 naar 57. Dit was de eerste wedstrijd van het jaar, voor de dianenses en het geloof dat een goed spel speelde dat hen diende om een ​​nieuwe overwinning toe te voegen.

Na een eerste kwartaal met lage score en zelfs, misschien respect tussen de teams, vertrok Dénia in het tweede kwartaal en kwam hij tot rust met een voordeel van 9-punten (32 - 23).
Het derde kwartaal werd opnieuw gewonnen met een gedeeltelijke 15-11, die voor het laatste kwartaal arriveerde met 13-huurpunten.

In het laatste kwart kwam Alicante agressiever uit en kwam dicht bij het scorebord, maar de reactie van Denia was onmiddellijk en eindigde met een gedeeltelijke 22-17. Aan het einde van regulatietijd was de score van 69 naar 57.

De Alicante scoorde 5 van 11 in hun pogingen van triples, door geen van de kant van de dianenses.
De dominantie in de rebounds door de dianenses (41 naar 35) speelde het falen van vrije worpen (17-fouten), hoewel deze gegevens de score groter hadden gemaakt.

Samenvattend goed spel van Dénia Básquet, waardoor het op de zesde plaats wordt geplaatst, gekoppeld aan nog eens twee teams, waarbij een streepje 2 opeenvolgende wedstrijden wordt gewonnen en wachten tot de volgende de derde is.

Voor de Dénia Básquet speelden ze: Fran, Yoel, Patrick, Jaume, Pablo, Alex, Joan, Joshua, Conrado, Borja, Rubén García en Félix.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Seguros Meridianos, die één overwinning minder heeft dan Dénia Básquet.