Overwinning van de Paidos-kinderen in Villajoyosa (2-5)

April 29 van 2016 - 00: 00

De cadet set van Paidos Dénia voegde een belangrijke overwinning toe in zijn bezoek aan Villajoyosa door met 2-5 te winnen, een triomf waarmee ze de derde plaats in het klassement veilig konden stellen.

Paco Pastor Paidos Cadete-coach

De wedstrijd die begon met een lokaal team dat op het middenveld wachtte, zorgde ervoor dat de schooljongens verschillende keren het doel van de rivalen konden bereiken, hoewel zonder gevaar. In één tegen het vilero-team ging hij door met het markeren van de 1-0 waarmee hij het einde van de eerste helft van de wedstrijd bereikte.

De pauze diende voor de jongens onder leiding van Paco Pastor om te ontspannen en hun angst voor scoren achter te laten in de kleedkamer. De best zittende schooljongens drongen hoger door. Ze wisten de bal onder controle te krijgen en met een dynamisch spel was het de gelijkmaker via Diego.

In de 7e minuut zette Pablo Ferrer de schooljongens op voorsprong en van daaruit was de beste wedstrijd van dit seizoen van Paidos. Het was intimidatie en sloop van de lokale doelman, Dani in de 15e minuut, Javier Bonilla in de 22e en Aitor in de 23e behaalde een 1-5 voordeel dat de lokale bevolking goedmaakte en de definitieve 2-5 markeerde waarmee het einde werd bereikt van de partij.

Aanstaande zaterdag om 16 uur en in het gemeentelijk paviljoen van Dianense wordt de lokale derby van de categorie gespeeld wanneer de gezichten van FB Dénia en Paidos Dénia elkaar ontmoeten.