Overwinning van de Dénia Junior Basketbal tegen Calp in een zeer nabije wedstrijd (70-63)

11 december 2012 - 00: 00

Het juniorenteam van Dénia Basquet brak hun reeks van drie opeenvolgende nederlagen door een Calpe te verslaan die bijna de hele wedstrijd voor stond. De laatste twee minuten van de wedstrijd besliste de wedstrijd voor de Denia Basketball die door 70 met 63 is gewonnen.

In de eerste ogenblikken was de uitwisseling van manden de dominante tonica. Zeer weinig defensieve activiteit van de lokalen die de Calpe-spelers hebben gefaciliteerd, voelen zeer comfortabel op het circuit van het Denia-paviljoen.

Om de gescoord in het eerste kwartaal en meer dan 25 offensieve rebounds gevangen genomen door calpinos voor de 10 om 21 in de e-mail, Ferrandez 25 punten laten zien, met 13 punten gescoord in dit kwartaal en driepunters maakte als leider van de calpinos .

In het tweede kwartaal, de Denia volgde dezelfde dynamiek erg passief in de verdediging en zeer langzaam in het werk juiste balans defensivo.Tras een dode tijd van Denia jongens verbeterden hun defensieve houding, het bereiken van duidelijk domineren tijdens deze notulen. De zeer slechte slagingspercentage in vrije worpen (7 19 te breken voor een totaal van 11 van 27) voorkwam dat de Denia vooruit te komen Basketball break, 39 om 42.

In het derde kwartaal hield Ferrandez Calpe opnieuw voorop, 43 tot halverwege dit kwartaal bij 48. Een defensieve verandering van Denia Basquet vond het gewenste resultaat en bereikte het eerste voordeel van het pand na 7 opeenvolgende punten van Edu en een ander mandje van Patrick, 56 naar 52.
Calpe verbeterde zijn lezing van het spel in een aanval en werd naar voren gebracht, 58 naar 59 na vijf punten van Crespo. De laatste vier minuten bereiken met alles wat beslist moet worden.

Na twee minuten van verbijstering door beide teams wist Denia Basquet de laatste minuut te bereiken met vier punten van voordeel, waarbij Roberto Agud scoorde bij de rivaliserende ring. Calpe had zijn externe schoten om te blijven vechten voor de wedstrijd, maar ze scoorden niet en Denia slaagde erin de overwinning te bevestigen na een penetratie van Rubén en een triple van Francesc. Uiteindelijk zeg ik triomf voor de Dénia door 70 naar 63, hoewel ik noch in het spel, noch in de houding een goed spel speel.

Door Dénia gespeeld en scoorde Ruben (7), Lucas (3), Francesc (15), Edu (15), Rober (26), Marc (2), Joan (-), Patrick (2), Sergio (- ), Juan (-), Miguel en Yoel.

Volgende zondag om 12: 00 Dénia geconfronteerd met de motiverende uitdaging om het spoor een van de favorieten te behoren tot de top vier te bezoeken, de Amics Castellón, die slechts in zijn locker 2 nederlagen en slechts waren in twee eerste dagen.