Overwinning met lijden van CFS Mar Dénia tegen Industrias Santa Coloma (2-3)

28 oktober 2019 - 09: 43

De Dianenses begonnen heel goed aan de wedstrijd, perfect gepositioneerd op het rivaliserende veld, met een zeer hoge druk. Zonder de lokale bevolking dicht bij het gebied te laten komen, gingen ze naar de Marina Alta die het spel beheerste.

Afbeelding: El Mar Dénia verdedigt een overtreding van zijn rivaal

Het resultaat van zijn grotere dominantie was het eerste doelpunt van de middag. Het was minuut 16 toen Lluis Llinares onderaan het net van Industrias Santa Coloma eindigde. Met de stand 0-1 speelden de jongens onder leiding van Jordi Durán rustiger.

De lokale bevolking zocht naar een manier om een ​​rivaal pijn te doen die duidelijk wist dat hij alert moest zijn op de aanvallen van zijn tegenstander. De Catalanen ontmoetten een Mar Dénia die plaats maakte voor serieuzere verdediging.

De weinige keren dat Industrias Santa Coloma met enig gevaar op het bezoekende frame naderde, verscheen de doelman van Dianense en was zeer succesvol. De minuten gingen voorbij en CFS Mar bereikte de rust met een voorsprong, dankzij het doelpunt van Llinares.

In de tweede helft veranderde er niet veel. De Dianenses bepaalden het tempo van het spel en vermeden defensieve fouten om de lokale bevolking geen opties te laten. Na 6 minuten kwam er rust in de Dianense-expeditie door 0 tegen 2 te scoren, waardoor het jonge lokale team tot zinken werd gebracht.

Met balbezit en zonder scheuren achteraan kregen de jongens van Durán een 0-3 werk van Juanjo. Een doelpunt dat de laatste zin leek te zijn. Maar niets is minder waar, want in amper één minuut scoorden de Catalanen twee doelpunten, waardoor de zenuwen terugkeerden naar de groguetbank.

Er waren nog 7 minuten te gaan, de lokale bevolking gooide de rust erin en draaide op het door César verdedigde doel. De Dianenses verdedigden met veel orde, zeker toen de Catalaanse ploeg de laatste twee minuten van de wedstrijd met een keeper speelde.

Aan het einde van de reguliere speeltijd stond het 2-3, een overwinning die een einde maakte aan de reeks van twee nederlagen op rij die het team van Marina Alta boekte. Nu bereiden de jongens van Durán zich voor om zaterdag te ontvangen op de Joan Fuster paviljoen om 18 uur in kamer 5 Martorell FS.