Overwinning voor de CFS Dianense-Rte Mena tegen de Ye Faky FS (2-3)

Februari 28 van 2018 - 07: 26

El CFS Dianense-Rte Mena behaalde een nieuwe overwinning, dit keer thuis, tegen Ye Faky FS "B", die hij met 2-3 versloeg, in een wedstrijd die werd gespeeld in het Cocentaina-paviljoen.

De leerlingen van Luismi Bonet ze hadden meer te lijden dan de rekening om de drie punten te behalen, in een wedstrijd waarin Angel de dianenses redde met twee belangrijke interventies in de laatste minuten.

De wedstrijd begon met de Blavets Goed geplant op het spoor. Ze gingen uit met Roque, Iborra, Carlos, Igor en Jordi. De laatste toonde aan dat hij goed bezig is om na vijf minuten spelen het eerste doelpunt van de wedstrijd te behalen. Kort nadat de lokale bevolking gelijk had gespeeld, maar opnieuw, Jordi, in de 19 minuut, voor de Bonet met een foutworp. De pauze kwam met 1-2.

Enkele minuten na de hervatting behaalde Carlos Ruiz de derde. Alles leek erop te wijzen dat de dianenses de wedstrijd zouden besturen en hun voordeel zouden uitbreiden, maar met nog tien minuten te gaan verkortten de locals afstanden en keerden zich om te kijken naar een gelijkspel.

Angel, die in het tweede deel uitkwam, deed twee interventies waardoor zijn team alle drie de punten kon pakken en bovenaan de tafel kon blijven.

Het Dianense-team werkt al zo hard aan de game dat het deze zondag in het gemeentelijk paviljoen van Dénia moet spelen, tegen Elche Dream. Een botsing waarin het leiderschap van de categorie op het spel kan staan. Voordat dit duel de richtlijn van de set blavet Hij doet een beroep op de fans van futsal zodat hij het team maximaal kan ondersteunen.