Verschillende onderdelen van de Montgó Cycling Union pakten het podium in de 'VII Beniarbeig BTT March'

01 maart 2019 - 00: 35

In de stad Beniarbeig, de VII MTB maart, waar verschillende onderdelen van de Club-formatie Montgó Cyclist Union Ze wisten op het podium te komen. In deze test won dit team ook de teamsectie. De race van Beniarbeig is opgenomen in de Circuit BTT de les Comarques Centrals.

De BTT-sectie van Club Unión Ciclista Montgó opent zijn seizoen als een blok en doet het op de best mogelijke manier, met overwinning in de teamsectie. Ook in deze test presenteerde hij zijn nieuwe kit.

Alejandro Seguí was de beste in de M45-categorie; terwijl Roberto Gómez won in de Elite-categorie. De tweede plaats van Gloria Medina in Féminas en Jaume Canet in de categorie M45 markeren. Ze behaalden ook de derde plaats op het podium Jordi Gil in M35 en Sergio Cardona in Junior.

Aan de andere kant werd op het atletiekpiste van Elche het Provinciaal Kampioenschap van Cadet gehouden, waar de Dianense-club werd vertegenwoordigd door vijf atleten.

Pau Flores werd zevende in de hoge sprong om de lat in 1.31 te overschrijden. In de race van de 60 waren gladde meters elfde met een merkteken van 8.17. Aitana Requejo was tiende in de lange sprong met een merkteken van 4.08 en elfde in de 600-meters met een record van 2.02.35. Elsa Escobar was tiende in de kogelstoten van 6,99 en eindigde in de 22ª-positie in het verspringen met een 3.48-markering. Marta Vives was 14ª in de 60-meterhindernissen, met een record van 12.93 en de 38ª in de 60-meters met een tijd van 10.42. Ana Chornet, die debuteerde in een federatieve competitie, was 26ª in verspringen met 2.90 en 40ª in de 60-meters met een 10.78-markering.