Een van de doelen in de Acydma-competitie kwam van de hand van het Bodegas Xaló-team

November 21 van 2019 - 14: 21

De regionale Futsal-competitie georganiseerd door de Culturele en Sportvereniging Marina Alta, (ACYDMA), speelde zijn achtste dag met twee overwinningen als hoogtepunt. In een van hen, de set van Bodegas Xaló hij keurde een 1 tot 7 goed op Pescamar in een wedstrijd met een duidelijke bezoekerskleur.

De andere kwam van H Nou Romá, die zijn spel eerder had afgesloten met een 7 naar 2 Balearia, team dat momenteel de voorlaatste plaats van de classificatie inneemt. De hoteliers gaan door met 19-punten op de derde plaats van het klassement.

De botsing met meer doelpunten was echter de overwinning van Bar Colom op Futsal Pedreguer, waarin 10 doelpunten waren. Van hen viel 6 voor de Dianense-set en 4 voor de Pedreguera-formatie.

Koploper Peluquería Stilos Ràfol faalde niet en won in zijn duel tegen Bar Las Olas met 1-3. Met deze drie nieuwe punten consolideert hij zich verder op de eerste plaats in het klassement met een totaal van 24 punten. Het wordt gevolgd door het team van Náutica Pérez, drie punten achterstand na hun overwinning tegen Aguilar Winery, die hij met 4-0 versloeg.

De teams onderaan het klassement verloren hun verplichtingen: FS Benitachell tegen Casa Llobell Ondara van 6 tot 1, de Paidos Jeugd die viel op La Fontana voor 1 tot 3 en Ademar die ondanks het spelen van een goede game niet kon met een effectieve Els Poblets, die won van 3 naar 4.

De topscorersclassificatie wordt geleid door speler Igor Díaz van H. Nou Romá, die 14-doelpunten heeft gescoord. Wat betreft de indeling van het meest scorende team, hij wordt geleid door H Romá Romá met 44-doelen. Het team dat de minste doelpunten heeft gekregen, is P. Stilos Ràfol die 8 heeft toegegeven.