Een geweldig doelpunt van Jordi Sirerol gaf de overwinning aan de Dianense-jeugd tegen Torre Levante CF (1-0)

Januari 05 van 2017 - 02: 00

Het jeugdteam van CD Dénia voegde drie nieuwe punten toe toen 1 de Levante CF-toren oplegde aan 0. De botsing behorende bij de 18-dag van de National Youth League werd gespeeld in de Rodat veld voor honderd fans. Een geweldig doelpunt van Jordi Sirerol in het laatste deel van de botsing gaf hem een ​​zeer verdiende overwinning voor de ploeg.

Vanaf het eerste fluitsignaal waren het de lokale bevolking die het spel naar hun veld bracht. De dianenses hadden deze schok heel goed voorbereid, kenners dat hun tegenstander van het spel van aanraking houdt, ze lieten hem niet manoeuvreren. Met een sterke druk op de medullaire lijn, met zeer precieze hulp van alle spelers, voorkwamen ze de Valencianen om de bal te trianguleren.

Bij deze gelegenheid koos de Dianense-coach voor een directe wedstrijd, waarbij hij ballen in de buurt van zijn eigen gebied niet verloor. De weddenschap ging erg goed omdat het bezoekende team het doel verdedigd door Chema nauwelijks verstoorde. De eerste aankomsten met gevaar voor het gebied waren dianenses, zijnde Quique Sirerol die met een afstandsschot de bezoekende doelman op de proef stelde.

De beste gelegenheid van de Levante CF-toren kwam in de 35-minuut toen de bal na een goede combinatie de Valenciaanse spits bereikte die schoot en Chema zijn schot zeer goed tackelde. Vijf minuten later was de gelegenheid voor CD Dénia, met een schot van Quique Sirerol dat op de lat van het bezoekende doel neerstortte. Met de gelijke stand op nul werd de rest bereikt.

Diego de beste speler van Denia

Geweldig tweede deel van de dichte Diego

In de tweede helft werd de wedstrijd beheerst door de lokale bevolking, die hun regisseur in Diego vond. Uit zijn laarzen kwamen zeer openhartige ballen voor de spitsen. Deze speler toonde de geweldige kwaliteit die hij koestert, omdat hij met zijn spel de CD Dénia de bal liet overnemen. Een verdedigende fout zou Torre Levante CF duur gaan kosten, maar het schot van Quique Sirerol werd afgewezen door de bezoekende doelman en stuurde de bal naar een hoekschop.

Meteen maakte 68 Diego een geweldige actie aan de rand van het gebied, maar zijn schot ging heel weinig af. Twee minuten later, opnieuw, Diego, de beste van de dianenses, vanaf de rand van het gebied maakte een krachtige trap die crashte in dezelfde crosshead van het Valenciaanse doel, toen de doelman volledig werd verslagen.

De kinderen die hij regisseert, Guillermo Santosjuanes, verdienden ze om door te gaan, maar het was pas op het moment dat 82, toen Jordi Sirerol, profiteerde van een grote hulp van Diego, om een ​​droog en gekruist schot te doorboren dat het uitgerekte doel van de bezoekende doelman nutteloos maakte. Het doel ontketende de vreugde tussen de fans en de Dianense-bank.

In het laatste deel van de botsing voorkwam de goede verdedigende orde van het pand dat de Levante CF-toren kansen kreeg om de wedstrijd te binden. Aan het einde van de regulatietijd won 1 de overwinning van CD Dénia voor 0.

Het Dianense-team is het nieuwe jaar heel sterk begonnen en heeft nu geen tijd om van deze triomf te genieten, omdat het de wedstrijd moet voorbereiden die zaterdag om 19 uur om XNUMX tegen Hurricane Moncada in Moncada zal spelen.