Een doelpunt van Panucci gaf de overwinning aan CD Dénia in Villajoyosa (0-1)

Augustus 20 van 2016 - 00: 00

El CD Dénia Hij voegde zijn eerste overwinning van het voorseizoen toe in het Nou Pla-veld van Villajoyosa, waar hij Villajoyosa CF versloeg met 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd was in de 89e minuut, gemarkeerd door Panucci.

Panucci auteur van het doel in Villajoyosa

Het Dianense-team had een overwinning nodig voor hun spelers om vertrouwen te winnen na de verliezen geleden tegen Silla CF en UD Ilicitana. De overwinning zal dienen om elke vorm van twijfel weg te nemen en de stemming van het hele team te versterken.

In deze botsing kan het worden gezien als de voorbereiding van de set groguet Het groeit in de loop van de weken. Voor het geheel Viler meer ritme was te zien in het team dat hij aanstuurt Juan Carlos Signes. Het team werkte heel goed aan de verdedigende kant en controleerde een tegenstander die geen manier vond om het doel van Dianense te verslaan.

De spelers werden met meer schittering gezien dan in de vorige twee toezeggingen. Ze hebben een enorme inspanning geleverd om hun rivalen ver boven degenen te duwen die hen beletten uit te gaan met de gespeelde bal. De verdedigingslinie van het team toonde een grotere ernst in vergelijking met wat we in vorige vergaderingen zagen.

De planning van volgende week combineert opnieuw trainingssessies met het wedstrijdgeschil. Dinsdag de 23e speelt hij zijn vierde wedstrijd in het voorseizoen, tegen CD Pedreguer. Deze botsing die zal plaatsvinden op Het veld van Diego Mena Het begint om 20 uur. Op vrijdag 30 oktober om 26:20 uur vindt de presentatie van het team plaats, gevolgd door de clash die ze zullen spelen tegen La Nucia CF.

Merk op dat ondanks de grote hoeveelheid fysiek werk dat spelers verzamelen, er geen spierblessures zijn die dezelfde coach verrassen. Signes heeft opgemerkt dat hij van plan is om de intensiteit van de voorbereidende sessies een beetje te verlagen