Een doelpunt van Faye verdiende de CD. Dénia wint Alcoyano B (1-0)

02 december 2013 - 00: 00

El CD. Dénia Hij voegde drie zeer waardevolle punten toe toen hij Alcoyano B met 1-0 versloeg, beide behaald door Faye in langere tijd. De dianenses verdienden de overwinning omdat ze het meest blootgesteld waren om te winnen. Dankzij deze overwinning behaalde de cd. Dénia blijft de leiding delen in groep III van Preferred.

De regen en vooral de sterke wind voorkwamen dat beide teams een goede wedstrijd op de Diego Mena-speldoos aanboden. De dianenses kwamen erg sterk uit en in de eerste minuut openden ze bijna de score. Een reeks afwijzingen eindigde met een duidelijke sloop van Cristian toen hij op het punt stond af te ronden. De fans van Dianense vroegen om een ​​penalty, waar de scheidsrechter niet op wees.

In de loop van de minuten vlakten de krachten af, de CD. Dénia ging een fase van zacht spel in met nauwelijks aankomsten in het gebied van Alcoyano B. Bij de pauze kwam hij met de eerste score.

De tweede helft begon met een goed spel van de Alcoyanista naar voren, waarin Raulet eindigde door de bal in de doelpaal van het doel van Dianense te laten crashen. De Dianense-replica arriveerde met een goed Faye-internaat dat de bal buitensporig oversteeg voordat Marcos vertrok.

De tweede waarschuwing van Alcoyano B kwam in een schot van Raulet, dat Maxi stopte. Het team dat loopt Jesús Moratal hij lanceerde de aanval en omcirkelde het doel van alcoyanista. De gelegenheden waren er, maar het doel kwam niet aan.

Het was een tijd van verlenging toen Faye met een sterk schot in het gebied raakte om het doel te scoren. Iets gevierd in de tribune door een publiek dat de kou en regen verdroeg om zijn team te zien winnen.

CD Dénia: Maxi, Nico, Alex, Cristian, Gervasio, Heredia (Marc, 93 '), Panucci, Ferrán, Ismael (Armando, 76'), Micha

el (Joel, 90 ') en Faye.

CD Alcoyano B: Marcos, Botella, Víctor, Cano, Trenzano, Antolí, Ángel (Raulet, 35 '), Pau (Kiko, 65'), Kevin, Ramis (Álex, 82 ') en Raimón (Sergio (68').

Doelpunten: 1-0 (93 ') Faye.

scheidsrechter; Ramírez Martínez; Hij toonde geel aan Ferrán en bezoekers; Alex en Kiko

incidenten: Diego Mena Field met slechts 100 fans, regen en veel wind gedurende de hele wedstrijd.