Een doelpunt van Dani García in tijd van verlenging maakte Dénia in Torrevieja (1-1)

Februari 18 van 2013 - 09: 07

FC Torrevieja: Manolo, Vicente Boix, Juanfran, Rafa, Dani Meseguer, Burguillos, Abel (Cuco Ros, 46), Luis, Patri (Manu Amores, 77), Gasch en Koeman (Villanueva, 46 ').
CD Denia: Celso Alvaro, Baixauli, Victor, Ribes (Garrido, 63), Cristian, Robert, Nicholas, Dani, Mono (Borja, 74) en Ferrán (Juanma, 82 ').
Doelen: 1-0 Cuco Ros (53 '); 1-1 Dani García (94 ').
Scheidsrechter: Bernabeu Peña, geassisteerd in de bands door López Pascual en Sánchez Grisalvo. Hij vermaande de lokale bevolking Patri, Vicente en Villanueva. En aan de bezoekers Carlos, Ribes en Ferrán. Het dumpte met direct rood de bezoeker Nicolás in de minuut 72.
Dénia kwam levend terug uit Torrevieja, dankzij het meesterlijke doelpunt gescoord door Dani García. Een beetje dat kwam in de verlengingstijd, 94 minuut, in een vrije schop. Dani maakte een grote klap van de bal, om het over de barrière te plaatsen en Manolo te verslaan.

In het eerste deel scheen de kans op een doelpunt door hun afwezigheid. De twee teams waren zich er meer van bewust dat de tegenstander niet comfortabel speelde dan een spel te maken.Er waren geen duidelijke kansen om te scoren op een van de twee gebieden.

In de tweede helft was het Torrevieja die voorop liep op het scorebord, met zowel Cuco Ros. Vanaf dat moment beheerste Dénia de bal. Terwijl de Torrevieja hoopte zijn rivaal te jagen met een balie. Gelegenheden hadden het team salinero maar ook vergeven.

De uitzetting van Nico II in de Dénia heeft het team van Guillermo nog ingewikkelder gemaakt. Toen alles leek aan te geven dat Dénia de punten verliet, kwam het doel van Dani García. Een doel dat Dénia lucht geeft, hoewel het nog steeds in de directe degradatieplaatsen is.