Een CD Denia zonder ideeën heeft het gelijkspel tegen de Contestano (0-0) niet doorstaan

April 26 van 2014 - 19: 37

El CD. Dénia Hij zette tegen Contestano een droevig imago neer en zat de hele wedstrijd zonder ideeën. De clash eindigde met een doelpuntloos gelijkspel en het kleine publiek dat de wedstrijd bijwoonde Diego Mena Field hij verveelde zich echt.

De Dianenses gaven de eerste helft weg, aangezien ze nauwelijks gevaarlijke acties creëerden op het rivaliserende doel. Precies de enige opmerkelijke zet was van de bezoekende ploeg, in een centrum van Alexis, die geen afmaker vond.

aan de mannen van Jesús Moratal het ontbrak hen aan ideeën om een ​​spel te maken. De rivaal weefde een spinnenweb in het midden en de Dianenses vonden geen manier om binnen te dringen.

Aan het begin van de tweede helft zette de lokale coach Faye in voor een verbleekte Ismael, maar ook dat viel niet zo op. Natuurlijk nam de dominantie van Dianense toe, maar met te veel direct spel.

In de 58e minuut leidde een goede actie van Michael op de rechtervleugel tot een dropshot voor Panucci dat hij oploste door heel zacht in de handen van de bezoekende doelman te schieten. Een minuut later stapte Michael het strafschopgebied binnen en zijn schot werd gepareerd door de doelman van Contestano bij de eerste paal, waardoor de bal in een hoekschop belandde.

In de 68e minuut was het Paco die een fraaie pass gaf naar de rand van het strafschopgebied die Ferrán over de lat stuurde. Iets meer gaf van zichzelf, het spel. Aan het einde werd de walging weerspiegeld in de gezichten van de fans en de spelers zelf.

De lokale coach, Jesús Moratal, merkte op: "de gelijkspel is goed zolang we donderdag thuis winnen van Alcoyano B."

CD. Dénia: Maxi, Alex, Paco, Cristian, Gervasio, Heredia(Ricky)76´, Carlos Ribes(Brian) 55', Ferrán, Ismael(Faye) 45', Michael(Abou) 83' en Panucci.

Antwoord: Carlos, Isra, Eric, Javi(David)60', Nando, Javi II, Julián, Alexis, Kiko(Ahanniel)17', Vila(Santi)74' en Imanol(Rafa)83'.

Scheidsrechter; Claudio Muresan, waarschuwde de lokale bevolking met een gele kaart; Alex, Cristina en Carlos Ribes. Door bezoekers aan; Isra, Javi, Imanol, Ahhaniel en Santi.