Triumphs van Miguel Molines en Neus Ramos in Bellreguard

Augustus 24 van 2016 - 13: 00

De spelers van het wedstrijdteam van de Tennis Club Dénia Ze blijven triomfen oogsten waar ze ook gaan om toernooien te spelen in dit zomerseizoen.

Miguel Molines en Neus Ramos waren kampioenen in de categorie fry en cadet van de Tecnifibre-toernooi gehouden op de banen van de Bellreguard Tennis Club.

Miguel Molines met Pablo Soler

Miguel Molines wist de finale te bereiken nadat hij in de halve finale de nummer drie van het Alberto Altur-toernooi had gewonnen met 6/1 en 6/4. In de finale stond hij tegenover tweede zaad Pablo Soler en won met een comfortabele 6/0 6/0.

Neus Ramos won in de tweede ronde en leidde de serie één van het toernooi, Inma Ramón, met 6/2 en 6/4. In de derde ronde raakte hij Elia García van nummer vier af met 7/6 en 6/1. In de grote finale werd Ana Mestre, tweede zaad, gemeten, die ze na een geweldige wedstrijd versloeg met 6/3, 4/6 en 6/1.