Moeizame triomf van de Dénia Juvenil FS tegen Racing Garbinet (3-4)

29 oktober 2012 - 11: 43

El.Dénia FS juveniel verhuisde naar Alicante om de tweede dag van 1ª Provincial North Group tegen Racing Garbinet te spelen. De dianenses gewonnen door 3-4 in een spel waarin ze hard moesten werken om het lokale team te breken, dat gedurende de wedstrijd stevig bleef en de groguets tot de laatste adem uitpersde.
Het duel begon slecht voor die van Jaime Moreno, die twee duidelijke kansen liet liggen en binnen een paar minuten twee goals toestond die het spel bergopwaarts hielden. De dianenses startten hun machines en Igor slaagde erin afstanden af ​​te leggen. Voor de pauze kreeg Pauet twee doelpunten op rij die het scorebord omdraaide. Met 2 kwam 3 tot rust.
Het tweede deel leek erg op het eerste. Het lokale team dat de bal en de dianenses misbruikt en geen duidelijke kansen heeft om het vierde doel te bereiken dat hen gemoedsrust gaf. Maar in een ongelukkig spel voor de dianenses behaalde de Alicante de gelijke stand.
Toen er nog maar een paar minuten over waren kreeg Alvaro Barber de vierde voor Dénia en daarmee brachten de groguets de 3-punten mee die hen samen met La Vila co-leiders maken.
Voor de jeugd CDDénia FS speelden ze: Miguel, Enrique, Álvaro Barber (1), Ortega, Santos, Pauet (2), Palacios, Jordi, Antonio, Igor (1), Lunar en Felipe.
De jongeren ontvangen deze zaterdag naar de set van Teulada naar de 20h in het paviljoen van het gemeentelijke sportcentrum van Denia.
Bovendien is de CDDénia FS Rte senior Mena rustte vorig weekend en dit zal reizen naar Elda hun vierde wedstrijd spelen tegen CDNueva Elda FS team dat, net als de dianenses, wat met slechts drie games, zij het met een match meer dan die van Nata.