De triomf van Paidos-F. Fernández in Benissa brengt hem dichter bij de landstitel (0-2)

24 maart 2017 - 12: 27

Gisteren werd donderdag gespeeld in het paviljoen 'Sant Pere”Van Benissa het zaalvoetbal van de jeugdcategorie, tussen Benissa FS en Paidos-F. Fernández, met overwinning voor dianenses met 0-2. Deze vergadering wordt uitgesteld door de fallas Het was erg vermakelijk, hoewel het net aan de bezoekende kant viel.

De jongens die hij runt Raúl Gil Ze stonden voor een goed team, heel hard op hun baan, waartegen ze hard moesten werken om het te breken. In de eerste helft behielden beide formaties hun verdedigingsmaatregelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam vijf minuten nadat hij had geprofiteerd, Nico een aantal afwijzingen, waarbij de 0-1 op het scorebord werd geplaatst. De lokale bevolking verhoogde hun druk om te proberen de schooljongens te verdrinken. Hoewel er enkele scoringskansen waren, bewoog de score niet. De pauze werd bereikt met 0 tot 1.

Veel werk in de tweede helft

De beniseros vertrokken met veel ritme in de tweede helft, dit dwong de dianenses om hun lijnen te moeten vouwen. Die van Raúl Gil moesten hun werkoverall aantrekken en hun inspanningen verdubbelen om het pand te duwen.

Het spel was zeer evenwichtig met gevaarlijke acties in beide gebieden, Benissa FS, bleef zoeken naar de wedstrijd tegen een tegenstander die zichzelf verdedigde met orde. Martin vooruit zowel de tweede helft, veroordeelde de botsing.

Het pand met de 0 tot 2 bleef zoeken naar het verkleinen van de verschillen voor een Paidos-F. Fernandez die standvastig stond en het einde van de ontmoeting bereikte met een vitale overwinning voor hen.

Leiderschap voor Paidos-F. Fernández

Na deze belangrijke overwinning wordt het collegiale team met 42 punten als leider geplaatst, drie meer dan zijn naaste rivaal, Akrasala Alicante. De Paidos-F.Fernández de titel van kampioen wordt de komende acht dagen gespeeld.

Morgen speelt hij zijn wedstrijd in het gemeentelijk paviljoen van Dénia, om 20 uur, voor FB Dénia. Aanstaande donderdag zal hij de baan van de Akrasala Alicante bezoeken en de reguliere competitie beëindigen, op zaterdag 1 april, en Benissa FS in zijn leen ontvangen.