Comfortabele overwinning voor P Stilos Rafol tegen Benissa FS in de Acydma-competitie

November 02 van 2017 - 06: 55

Acydma's regionale zaalvoetbalcompetitie speelde de zesde dag waarin de teams in de bovenste zone succesvol waren in hun botsingen. Een van de meest aantrekkelijke wedstrijden was die in het gemeentelijk paviljoen van Rafol, de P Stilos Rafol en Benissa FS, die eindigde met een lokale overwinning van 5 op 1.

De Beniseros waren vooruit, maar het team dat Salva Bisquert beheert, reageerde zeer goed en nam zeer weinig tijd om de botsing te binden. Voor de pauze wist hij het scorebord om te draaien met een tweede doelpunt. Met de 2 naar 1 werd de rest bereikt.

In de hervatting namen de lokale bevolking de teugels van het spel over en lieten amper opties over aan een jong team dat ondanks het proberen moest toegeven aan de effectiviteit van het team dat de competitie leidde. Uiteindelijk bereikte de 5 1, wat de superioriteit van de raffaires over het speelveld weerspiegelde.

De overwinning van de dag kwam in de botsing tussen de Darastaff's-Cal Nay en de Thai-Pizzeria Ferrari, waar de Darastaff's een 15-1 onderschreven, waaruit de duidelijke superioriteit van het Beniarbeig-team blijkt.

Een ander aantrekkelijk spel was het spel waar de co-leider, Reale-Audifonos Romany tegen stond Balearia, die eindigde met overwinning voor het verzekeringsteam door 4 tegen 1. Het eerste deel was redelijk, hoewel de thuisploeg de meeste kansen creëerde. Aan het einde van de eerste helft wisten ze de score te openen met een geweldig doelpunt van Jorge Llopis De tweede helft begon met veel ritme van beide sets, maar de doelverdediger van het verzekeringsteam, Andoni uit zijn gebied, blokkeerde de bal, gooide deze van boven en slaagde erin het tweede doel te verwezenlijken. Bij afwezigheid van tien minuten zag Balearia dat het spel ontsnapte, maar in twee omzetten behaalde Reale nog twee doelpunten en in het laatste spel van de wedstrijd scoorde Balearia het troostend doel.

De set Aguilar Winery vestigt zich op de derde plaats na het Els Poblets-team met 4 tegen 1 te hebben verslagen. Ondara's team blijft de tweede plaats besluipen, maar kijkt zijdelings naar H Nou Roma die hun wedstrijd beëindigde met een duidelijke overwinning op het Il Fratelli-team, waar hij won met 8 tegen 4.

Een van de teams die de openbaring van de competitie is, Fisio Estevez, gaat door met zijn goede moment en versloeg Casa Llobell door 8 tegen 3. Een andere van de belangrijkste triomfen was die van Náutica Pérez tegen La Xara Futsal, die hij versloeg door 0 tegen 5. Strakker was de overwinning behaald door Maristas tegen P. Denipool die 6 versloeg door 4. De enige trekking van de dag was in de botsing tussen Rte Miguel Juan en Arttax Abogados die de score beëindigde van 3 naar 3.