Triumph tegen La Vila en solo leiderschap voor de Dénia Fútsal Juvenil (4-3)

Januari 15 van 2013 - 00: 01

De. Dénia Futsal. De jeugd won een grote overwinning tegen La Vila FS door 4 te verslaan door 3. Het was een intense wedstrijd en het is dat beide teams in het Dianense-paviljoen de leiding speelden. De dianenses vergroten hun voordeel ten opzichte van de dorpelingen tot vijf punten.

De wedstrijd begon met Dianense dominantie, die uitkwam terwijl de dorpelingen midden in het veld wachtten. In één tegen La Vila slaagde hij erin om vooruit te komen op het scorebord. De pogingen van de jongens van Jaime Moreno vonden het doel niet als een prijs. De pauze werd bereikt met 0 naar 1.

In het tweede deel sloten de Dianenses hun tegenstander beter op in hun baan, waardoor vele gelegenheden ontstonden. Pauet slaagde erin de wedstrijd te binden en enkele minuten na het verlaten van een hoek bereikte de bal de tweede paal en wist Antonio de dianenses 2-1 vooruit te brengen.

Die van de Vila stortten niet in en ook in een hoek wisten ze het spel te binden.

Denia bleef aanvallen en knijpen en genoot van verschillende gelegenheden, waaronder twee ballen tegen het hout. Het was opnieuw in een hoekschop waar de dianenses de derde bereikte na een Igor-volley die rechtstreeks naar de ploeg ging.

De lokale bevolking bleef domineren en scoorde goed tegen de 4-2 van Álvaro Barber. Bij gebrek aan iets minder dan twee minuten verminderden die van de Vila afstanden, maar er was geen tijd voor meer. Aan het einde van de 4-botsing met 3 voor Dénia, waarmee hij door kan gaan als ongeslagen leider.

Op de CD Dénia FS speelde en scoorde jeugd; Enrique, Miguel, José Lunar, Alvaro Barber (1), Igor (1), Antonio (1), Alex, Ortega, Pauet (1), José Santos.