Drie gouden punten voor de Dénia Futsal tegen de Torres de la Alameda (5-6)

November 16 van 2015 - 10: 11

El Dénia Futsal hij bracht drie gouden punten mee van zijn bezoek aan Madrid toen hij de Alameda FS-torens versloeg die 5 had ingesteld op 6.

Robert scoorde het winnende doelpunt

In het begin correspondeerde de sferische dominantie met de dianenses, hoewel het de lokale bevolking was die het scorebord in de 6 noteerde na het scoren op het veld van een directe fout. Binnen dezelfde minuut en in volle ontsteltenis maakte zijn rivaal de 2 naar 0.

De dianenses bleven een groter bezit van de bal hebben en dit wanhoopte tot het pand dat met slechts enkele 12-minuten al hun vijfde fout had begaan. Collega's toonden hun lafheid sinds ze vanaf dit moment vergaten te wijzen op de vele fouten die de mensen van Madrid begingen.

In de 13 minuut, na een goede tegenaanval door de dianenses David Jaén hij schreef de 2 naar 1. Het spel bleef onder controle van de teamspelers groguet tot de 19 minuut arriveerde het controversiële spel van het spel. Edu Romany leed aan een duidelijke agressie en bleef op de baan. De lokale bevolking profiteerde van een snelle actie tegen dat eindigde in een doelpunt, zijnde de 3 naar 1.

De hele Dianense-bank protesteerde tegen die actie en de scheidsrechters gooiden de Dianense-coach uit, Javi Arnau. Een minuut later en zonder enig protest gooiden ze Álex Morales, fysieke trainer van de dianenses, van de bank.

Met het resultaat van 3 naar 1 kwam de pauze die heel goed kwam om de zenuwen van de bezoekende spelers te kalmeren.

Goede reactie in de tweede helft

De tweede helft begon op dezelfde manier, meer balcontrole door de Dianense-spelers maar meer effectiviteit thuis. In minuut 4 scoorden de mensen van Madrid 4 tegen 1 ondanks de wanhoop van de spelers van het team van de Marina Alta.

In de 10 minuut scoorde Robert de 4 naar 2 die zijn team vleugels gaf. Twee minuten later deed Blai de 4 naar 3 en iedereen dacht dat de comeback mogelijk was. Maar in de 16-minuut kreeg Torres de la Alameda zijn vijfde doelpunt, in een ander stuk dat werd voorafgegaan door een foutloze fout van Pablo Tarín.

Blai bestuurt een bal

Vanaf dit moment gaf Arnau zijn team opdracht te spelen met keeper-speler. Een tactiek die wonderen heeft verricht sinds Curro de 5 aan 4 heeft toegevoegd. Op het volgende stuk een goede opdracht van Jorge Llopis het diende zo dat Robert het feest bond.

Er waren nog twee minuten over en de dianenses waren ervan overtuigd dat ze konden winnen en bleven inzetten op het spelen van vijf. In afwezigheid van 15 seconden voor het einde van de crash maakte Robert 5 6 dat de overwinning gaf aan Dénia Futsal.

Met deze overwinning en na de resultaten van de dag blijft het Dianense-team de 14ª-positie van de tafel innemen, in de afdalingszone, slechts drie punten achter de vijfde in het klassement.

De volgende dag ontvangen de dianenses in hun vakgebied de FS Ciudad de Alcorcón, met een nieuw schema, de 16: 00 uren.