Drie dianenses spelers zegevierden met de Valenciaanse nationale basketbal kadet

Januari 09 van 2013 - 00: 00

De spelers van de Dénia Basketball Cadet; Alba Gilabert Mut, Anna en Victoria Palomo Gallego Vicens Kijk, komen om te slagen met de Valenciaanse Selection in het vorige toernooi in Spain Basketball Team in Preferred.

Valencia won met rondheid gecombineerd in de eerste wedstrijd van het team van Ceuta door 14-126. In de tweede wedstrijd, de Valencia won de selectie van Asturias door 74-30. In de derde wedstrijd wonnen ze de selectie van Castilla La Mancha door 22-102 en in de finale versloeg het team van La Rioja door 83-11. In de finale versloegen zij het team selectie door 67-59 Cantabrië.

Met dit succes zal de Valencian Selection in zijn volgende benoeming in het kampioenschap van Spanje, tussen de beste selecties in zitten, omdat het de beklimming naar de categorie Special heeft behaald. Felicitaties aan de dianenses die hebben aangetoond dat basketbal van Dénia tot de beste behoort.

Valencian Women's Cadet Selection met de aanwezigheid van Alba Gilabert, Anna Palomo en Victoria Vicens.