Gewerkte maar waardige overwinning van Dénia Fútsal op het circuit van de Tecnoy Gran Peña (4-5)

Februari 14 van 2016 - 15: 38

El Dénia Futsal Hij wist zichzelf terug te vinden met de overwinning toen hij won in het Arganzuela-paviljoen 4 tegen 5 tegen Tecnoy Gran Peña FS.

De wedstrijd begon met een hoog ritme en de kansen gebeurden aan beide kanten, maar het was Dénia FS, die in de 7e minuut via Toni Tent de score wist te openen.

Drie minuten later gooide de Dianense-doelman, Andoni, een lange pass naar Blai, de lokale speler Isaac in zijn poging om de pass te snijden, introduceerde de bal onvrijwillig in zijn eigen doel en plaatste de bezoekers met een 0 op 2 op het scorebord .

In de 18e minuut bestrafte de scheidsrechter met een dubbele straf een meer dan rigoureuze fout waar de lokale bevolking van profiteerde om te scoren en de score op 1-2 te brengen, waarvan het resultaat tot stilstand kwam.

Dénia Futsal bank

Het tweede deel begon hetzelfde, maar dit keer was het Tecnoy Gran Peña die in de 24e minuut wist te scoren en de wedstrijd op twee punten te binden.

In de 34e minuut, en na een harde botsing in het midden van het veld, lag Edu Romany uitgestrekt op de grond, maar tot ieders verbazing gaven de scheidsrechters een overtreding aan ten gunste van de lokale bevolking. De lokale bevolking haalde snel uit en wist 3 op 2 te scoren.

Dénia Futsal was niet bereid om de wedstrijd te laten slippen en twee minuten later scoorde Edu Romany het doelpunt dat opnieuw de gelijke stand bracht. In dezelfde minuut signaleerde de scheidsrechter een nieuwe lokale fout, die werd bestraft met een dubbele penalty, maar het lokale doelpunt slaagde erin het schot van Juanjo te stoppen.

Er waren nog twee minuten over en de wedstrijd was op dat moment op het meest kritieke punt Jorge Llopis Hij kwam binnen via het midden van de verdediging en scoorde een sterk 3-4 doelpunt voor de Dianenses.

De lokale bevolking plaatste de keeper en in 39 slaagden ze erin te scoren, waardoor de tafels weer op het scorebord kwamen (4-4). In het volgende spel beging de lokale bevolking een overtreding en dit keer was het Jorge Llopis die de dubbele penalty schoot en het overwinningsdoelpunt scoorde voor zijn team.

De collegiaten fluiten nog steeds een nieuwe penalty in het voordeel van de lokale bevolking met nog acht seconden te finishen, een schot dat in het bos crashte, waardoor de wedstrijd eindigde met de finale 4-5 in het voordeel van de Dianenses, die terugkeren om een ​​nieuwe overwinning buiten te behalen Van huis.

Met deze overwinning blijft Dénia Futsal in het midden bovenaan het klassement staan.