Alle Paidos-teams wisten hun wedstrijden te winnen

Februari 18 van 2015 - 00: 00

De Dianense-set van Paidos-F.Fernández won met 2-7 van Sporting La Nucía FS.

Paidos Youth Party

De wedstrijd begon met schrik voor de jongens van José García, aangezien het de lokale bevolking was die de leiding nam op het scorebord. Van daaruit gaven die van de Marina Baixa het veld en de bal op aan de Dianenses die hen op de counter wilden verrassen. Ondanks dat ze de bal onder controle hadden, ontbrak het de Dianenses aan ideeën en vooral aan mobiliteit om ruimtes te vinden. Gelukkig kreeg Rául voor rust een gelijkspel op één.

In het tweede deel was de houding van de Paidos-spelers anders. Ze verhoogden hun intensiteit en het ritme van hun spel. Ze slaagden erin de bal veel sneller te laten circuleren en beetje bij beetje waren ze het lokale verdedigingsnetwerk aan het desorganiseren. Dit kwam tot uiting op het scorebord en de goals vielen achter elkaar. Uiteindelijk werd het bereikt met een score van 2 tot 7 die de superioriteit van Dianense weerspiegelde. Opvallend in deze clash zijn de prestaties van cadetten Luis Simó en Nico Marí.

Op zaterdag zullen ze, op een nader te bepalen tijdstip, de La Rectoría Futsal-track bezoeken, in een van de vele regionale derby's van het seizoen.

Triumph of the Cadet in La Vila

Het cadetteam behaalde opnieuw een overwinning tijdens hun bezoek aan het circuit van La Vila FS, waar ze met 2 tegen 3 wonnen.

Verdediging van de Cadet Paidos

Zeer serieuze wedstrijd van de schooljongens tegen een stoer lokaal team dat, hoewel het onderaan de tafel staat, op zijn baan veel oorlog geeft. Tijdens de eerste helft was het domein op bezoek, maar zonder recht op doel te zijn scoorde Álvaro voor rust de 0-1.

In het begin van de tweede periode ging het spel verder onder dezelfde koers, veel druk en dominantie van het spel door de Paidos-spelers-Esports Colau. Luis Simó scoorde de 0-2 in 8 minuten. De lokale bevolking hakt bij het scoren bij een tegenzet. Maar de vreugde duurde niet lang, want Pablo scoorde de 1-3 na een goede zet van het collectieve spel.

Het gebrek aan succes op de veiling zorgde ervoor dat de overwinning niet comfortabeler werd, maar de overwinning kwam niet in gevaar omdat het doel van La Vila FS op het laatste spel van de wedstrijd kwam.

Op zaterdag om 17:XNUMX uur in het gemeentehuis van Dénia krijgen ze het moeilijke bezoek van Akrasala de Alicante FS, evenals in de categorie kinderen, die de tweede plaats innemen.

Overwinning van de Paidos-Chica de Ayer bij Infantiles

In de categorie kinderen versloeg de Paidos-chica de Ayer La Vila FS., 2 tot 3, in een goed spel van de jongens die regisseren Emilio Montfort en Sergi Santacreu.

Kinderen van Paidos springen op het spoor

Het Dianense-team begon sterk en een paar minuten na de start van de wedstrijd stonden ze voor op het scorebord. Met het vroege doelpunt ontspande Paidos zich en was ervan overtuigd dat het een makkelijke wedstrijd zou worden, ze gaven snel het doelpunt van de gelijkmaker toe. Ondanks de dominantie van de Dianenses in balbezit, kwamen de goals niet en kwamen tot rust met 1-1.

In de tweede helft kwam het collegiale team sterk aangesloten en klaar om alle drie de punten te pakken, niet alleen gedomineerd, maar begon ook hun kansen te verwezenlijken en nam de leiding met twee opeenvolgende doelpunten, 1-3.

In het laatste stuk sneden de lokale bevolking afstanden, maar het was niet genoeg om een ​​nieuwe overwinning voor Paidos te vermijden, een team dat de ambities van de dianenses naar de landstitel intact houdt.

Aanstaande zaterdag om 16:XNUMX uur in het Denia Municipal paviljoen wordt de tweede plaats gemeten, Akrasala de Alicante FS., Een wedstrijd die naar verwachting gelijk en zeer intens zal zijn.