Teleurstellend geluk voor de teams van de CD-steengroeve Garbi Dénia

10 oktober 2018 - 01: 28

De eerste competitiedag voor de teamsgroeve van de CD Garbi Dénia, resultaten en gemengd geluk voor hen, in hun wedstrijd tegen BM Benidorm.

De kindercategorie won thuis op de baan van het gemeentelijk paviljoen van Benidorm BM Benidorm "B", door 16 naar 22.

Het was een wedstrijd waarbij gelijkheid in de meeste minuten aanwezig was. Geen van beide teams is erin geslaagd om op het scorebord te vertrekken. In de rust ging het bezoekervoordeel van 9 naar 10.

Aan het begin van de tweede helft ging het spel verder op dezelfde paden, totdat het in de laatste tien minuten werd ingevoerd, toen was het toen de Dianenses tezamen in verdediging drukten en erin slaagden een schone lei enkele minuten te houden.

Deze omstandigheid was de sleutel om de overwinning aan de kant van het geheel te laten vallen Marina Alta dat hij aan het einde van de clash erg blij was met de overwinning van 16 naar 22.

Verslag voor de cadetteams in Benidorm

Van zijn kant verloor het cadet-team van de heren tegen BM Benidorm B, van 31 tot 14. Een nederlaag die werd gemotiveerd door een rampzalig eerste deel met een deel van 16 - 3. Het tweede deel was meer gelijk totdat het einde van de wedstrijd was bereikt met een score van 31 naar 14.

Om de dag te beëindigen, de vrouwelijke cadet, verloren met 24 - 16, lieten de inwoners de lokale bevolking in het eerste deel een groot voordeel halen dat ze in een heel dichtbij tweede deel niet konden verminderen.