Er was alleen op het circuit de CFS Mar Dénia die Dinamita Albatera versloeg (10-2)

Februari 25 van 2019 - 10: 29

De CFS Mar Dénia maakte tien doelpunten, maar ze konden wat meer zijn, Dinamita Albatera, team dat aankwam in Dénia na vorige week op het circuit van Ye Faky te hebben gewonnen. In de wedstrijd gespeeld in het Dianense-paviljoen bestond alleen het lokale team op het veld.

De mannen geregisseerd door Óscar García ontzetten een rivaal die een strategie gebruikte die volgens het resultaat niet de meest geschikte leek te zijn.

In de 2-minuut van de wedstrijd versloeg Robert van buiten het gebied het bezoekdoel door de 1 naar 0 te halen. In het lokale domein, drie minuten later, kwam de tweede, het werk van Robert, die heel slim en gezien de bezoeker bezoeker vooruit, stuurde hem vanuit het midden van het veld een bal die het topdoel verraste.

Vanaf dat moment dreigde de coach van Dinamita Albatera te veel te bevelen zijn keeper om het gebied te verlaten om in superioriteit te spelen. Een tactiek die hem meteen gaf resulteerde omdat ze bij de eerste aanval het lokale doel verrasten, César, de 2 scoorde naar 1.

De lokale reactie was onmiddellijk en Juanjo, in de 7-minuut, verhoogde opnieuw het verschil om de 3 1 te bereiken.

Ondanks het feit dat ze de aanvallen in superioriteit speelden door de weddenschap van de doelverdediger, maakten de bezoekers, verre van te profiteren, veel faciliteiten aan de lokale aanvallen. In de 11-minuut plaatste Blai de 4 op 1, waarbij hij direct een hoekschop maakte nadat hij een verdediger had afgewezen en het doel van de bezoekers had bereikt. Een minuut later was het de jonge Nico die de vijfde in de doos van Dianense plaatste.

Beetje bij beetje greep de nervositeit de bezoekers aan die ondanks het feit dat ze zo duidelijk achterliepen in de marker, ze verder speelden met gelijke vorm als de portier buiten zijn doel.

Drie minuten later was het Álex Pla die het zesde doelpunt scoorde, en in dezelfde minuut leidde deze speler de 7 naar 1, het resultaat waarmee de spelers na rust gingen stoppen.

In het tweede deel bleef de monoloog op het spoor van het gemeentepaviljoen van Dénia hetzelfde. Slechts één team dat duidelijk een ander stuurde, het lokale team controleerde de grillen van de wedstrijd. De minuten gingen voorbij zonder dat de bezoekers iets deden om de score te verlagen.

In de 29-minuut kwam het achtste doelpunt David Jaén. Zelfs de thuiskeeper scoorde César het negende doelpunt, nadat hij het bezoekersdoel onbewaakt had gezien. Na het verlaten van het centrum kwam het tweede doel van de bezoeker Serna's werk. In de laatste minuut van het spel zette Llinares de definitieve 10 naar 2 op het scorebord.

Op deze dag verloor de Ye Faki weer, dit keer op zijn eigen parcours naar La Vila (1-4), terwijl de Irefrank Elche het spoor gewonnen door 2 om 6 Horadada. Met welke dianenses blijft het klassement leiden met 40 punten, hetzelfde als over de Irefrank Elche, en de derde plaats is voor Ye Faky met 36 punten, lijkt het erop dat de landstitel dianenses zou spelen en ilicitanos.