Situatiegrenzen voor een Dénia Futsal die viel voor de Pallejà FS (4-7)

November 12 van 2017 - 22: 14

De situatie voor hem Dénia Futsal Het is limiet, het team viel in het gemeentelijk paviljoen van Dénia tegen Pallejà FS met 4 tegen 7. Het Dianense-team lijkt te zijn bekeken door een eenogige man, alles gaat mis en het team zit vast in een diepe depressie. Op het veld geven hun spelers alles, de inspanning is totaal van de kant van een ploeg die betrokken is bij een project dat dag na dag vervaagt.

In deze ochtendwedstrijd, met minder fans dan normaal, gaf het team het allemaal opnieuw. Dingen begonnen voor het team dat leidt Juanma Bermejillo, die in minuut 4 de controle over het scorebord overnam dankzij een doelpunt van Edu Romany. Met een laag tempo, wat hem het beste uitkwam, gezien het gebrek aan diepgang op de bank, slechts twee wissels.

Het Catalaanse team vond geen manier om de lokale verdediging te overwinnen, terwijl de Dianenses voor de bezoekende doelman crashte. Geleidelijk verhoogden de spelers van de Pallejà FS het tempo van het spel. In de minuut kwam 13 een fout van het lokale doelpunt César die een schot van Malik niet kon blokkeren. Na het bereiken van dit doel verloor de lokale bevolking opnieuw de bal in een exit en opnieuw versloeg Malik César.

Twee doelpunten die zijn gedecentraliseerd naar die van Bermejillo die vier minuten later de 1 naar 3 pasten met een doelpunt van Adrián. Het werd erg ingewikkeld voor de lokale bevolking die niet stopte met aanvallen maar zonder succes. In de 19-minuut scoorde Coca opnieuw voor de Catalanen. In diezelfde minuut verkortte Curro de verschillen op het scorebord en nam de pauze met 2 naar 4 op het scorebord.

Willen en niet kunnen

In de tweede helft kwamen de Dianenses met frisse lucht naar buiten, domineerden hun rivaal, maar de bal wilde niet naar binnen. Bij sommige gelegenheden stortten de schoten in het bos en bij andere verhinderden goede interventies door het bezoekende doel de locals te scoren.

Toen de dominantie van de Dianenses groter was, was het 2-5 met een doelpunt van Ramón dat de bal in het vierkant van het door César verdedigde doel plaatste met een schot. Dit doelpunt bracht de lokale bevolking tot zinken die vanaf dat moment wanordelijk speelde. Curro probeerde het team achter zich te gooien maar hij alleen kan niet met een heel team bestellen.

In de 11e minuut was het 2-6 met een doelpunt van Rusi, Blai verkleinde het gat, maar in dezelfde minuut rondde Coca een mooie tegenaanval af, waardoor het 3-7 op het scorebord kwam. In de laatste minuut van de wedstrijd slaagde Blai erin een dubbele penalty te lanceren om de laatste 4 tegen 7 op het scorebord te zetten.

Kortom, de vierde nederlaag voor Dénia Futsal die nog steeds op degradatieplaatsen staat maar de hoop koestert dat de dynamiek zal veranderen, op het moment dat het erger wordt, kunnen ze niet gaan. Nu zal alles wat op hen afkomt, moeten zijn om te verbeteren. Het laatste dat het Dianense-team overkwam, was dat ze het dossier van Luis Llinares niet konden invullen, waardoor hij zijn debuut in deze wedstrijd niet kon maken.