Geen verrassingen in de plaatselijke Veteran Football League

April 13 van 2016 - 00: 00

De vierde dag van de regionale voetbalcompetitie Veteranos eindigde zonder verrassingen aangezien de favoriete teams hun wedstrijden wonnen. De Kamarka Dénia heeft Jakarta gewonnen Jávea met 5 tegen 0 in een wedstrijd waarin de hoogste kwaliteit van het Dianense-team duidelijk naar voren kwam. In de eerste helft nam Kamarka de wedstrijd in handen en scoorde twee doelpunten. In de tweede helft breidden ze hun voorsprong uit met nog eens drie doelpunten en bevestigden ze hun kandidatuur om de kampioenstitel te winnen.

De UD Oliva Veteranos vestigden hun bezoek aan de Rodat veld met een overwinning op Colombianos FC met 2-3. De kopploeg werd in de eerste helft overtroffen door het beste spel van zijn rivaal. De Zuid-Amerikanen scoorden in deze periode twee doelpunten en dwongen hun rivaal een tweede helft op hoog niveau te spelen om de comeback uit te voeren. De ploeg van La Safor maakte in de verlenging het winnende doelpunt en kan daardoor bovenaan het klassement verder.

Doelpunt in een van de veteranen regionale voetbalcompetitiewedstrijden

Het team van El Verger voegde daar de eerste overwinning van deze tweede fase aan toe door Qfincas met 4-1 te verslaan.Beide teams boden een vermakelijke eerste helft die eindigde met een gelijkspel op één. In het tweede deel was El Verger veruit superieur aan de Dianenses en bezegelde met drie doelpunten plus een terechte overwinning.

De wedstrijd tussen Sinergia Pego en Energías Renovables eindigde in een gelijkspel op één. Een uitslag net na wat er op het speelveld te zien was. Op deze dag had Calpe CF een rustdag.

Na deze dag wordt het klassement aangevoerd door UD Oliva met 11 punten, gevolgd door Kamarka Dénia met 9, Sinergia, Colombianos en Jakarta met 4, El Verger, Calpe CF en QFincas met 3 en Energías Renovables sluit af met 2.

Consolation League

Op deze dag was het enige team dat wist te winnen Internacional FC die C. Don Jamón versloeg met 0 tegen 1 en dankzij deze overwinning plaatsten ze zich als de leider van deze groep. De botsing tussen At. Calpe en Vtnos. Pedreguer eindigde met een gelijkspel op twee en hetzelfde resultaat deed zich voor in de Ondara Vtnos-Impermeabizantes Claua.

Na deze dag staat het klassement onder leiding van Internacional FC met 9 punten gevolgd door At. Calpe met 7, CD Jávea Veteranos en Ondara Vtnos., met 6, Impermeabilizantes Claua en Vtnos. Pedreguer met 5, Constr. Ricardo Mañas heeft 1 punt en Dinamo Comexa en C. Don Jamón sluiten.