Ernstige correctie voor een Dénia Futsal die de afwezigheid van keeper César in Manresa (13-2) opmerkte

21 oktober 2017 - 22: 14

Weinig geschiedenis had de clash die werd gespeeld in het "El Pujolet" paviljoen in Manresa, tussen Manresa FS en Dénia Futsal, die eindigde met een Catalaanse overwinning met 13 tegen 2.

In het Dianense-team eiste het reizen met slechts één doelman zijn tol, want met nog 23 minuten te gaan werd Roque weggestuurd voor twee gele kaarten en dit dwong de groep die hij leidde Juanma Bermejillo te moeten spelen met een keeper.

Het paviljoen registreerde een absoluut hoogtepunt toen de jeugdteams van de Catalaanse club zich presenteerden. De burgemeester van Mataró zat zelf de clash in the box voor. Onder deze geweldige omgeving begon de botsing met de lokale dominantie. De eerste waarschuwing kwam met een schot op het bos van Oussama. Ze waren amper drie minuten aan het spelen of Ousama opende de score, nadat hij langs Roque dribbelde.

Een minuut later was het Corvo die de tweede scoorde na het stelen van de bal op het middenveld. De lokale bevolking speelde met plezier tegen een Dénia Futsal die geen manier vond om de Manresa te stoppen. In minuut 7 scoorde Marc Fernández de 3-0 na een goed collectief spel.

In de 10e minuut zorgde David Muñoz voor de 4-0 na goed spelen op de vleugel. Na dit doelpunt zette Bermejillo Julián Coel op de baan, de Argentijn debuteerde bij het groguet-team. Kort nadat de grote kans voor de bezoekers kwam, zag Oussama twee opeenvolgende gele kaarten. Maar de middag was niet goed voor de Dianenses die niet wisten hoe ze van die superioriteit moesten profiteren. Roque zag het tweede geel en de catastrofe kwam voor die van de Marina Alta. César reisde niet mee en aangezien hij geen vervangende doelman had, moest Pablo Tarín als keeper-speler spelen.

De 5-0 kwam kort voor rust door een doelpunt van Lavado die profiteerde van een rebound van een eerder schot van Said. Met deze score werd de rust bereikt.

hagel van doelpunten

In de tweede helft veranderde er weinig, na drie minuten maakte Marc Fernández er 6-0 van, na een paar goede ingrepen van de lokale doelman. Twee minuten later maakte Corvo er 7-0 van.Naarmate de minuten verstreken probeerden de Dianenses het aanvallende spel meer onder controle te krijgen met langer balbezit. Het resultaat van die dominantie was het eerste doelpunt voor de Dianenses dat Curro scoorde.

In de tussentijd kwam de 8 tegen 1 gescoord door een Corvo die zeer succesvol was voor het rivaliserende doel. Hij was 9-1 en in volle lokale euforie kwamen doelpunten van David Muñoz en Gordillo binnen.

In het laatste deel van de wedstrijd maakte Edu Romany er 11 tegen 2 en daarna kwamen de doelpunten van Corvo en Lavado die de eindstand op 13 tegen 2 brachten.

Na deze nederlaag is het tijd om na te denken, niet vanwege de nederlaag, aangezien het moeilijk was om iets positiefs uit deze baan te halen gezien de enorme kwaliteit van de rivaal, maar omdat het niet serieus is dat in een categorie als Tweede Klasse "B "Er staan ​​maar twee keepers in de staf Na het wegvallen van de derde doelman Aldair is er geen doelman meer opgenomen en was het imago dat bij Manresa is neergezet niet de meest serieuze.