Ernstige struikeling van de Paidos-F. Fernández Luna op de CFS Torrevieja-track (4-3)

Februari 21 van 2018 - 05: 00

Op speeldag 15 van de Youth Futsal League kregen we een serieuze tegenslag voor de Paidos-F. Fernández Luna, tijdens zijn bezoek aan de gecompliceerde rechtbank van CFS Torrevieja waar hij met 4-3 viel.Al bij het begin van de wedstrijd werd geverifieerd dat de lokale bevolking erg betrokken bij het spel was, ze slaagden erin de schooljongens in hun eigen spel op te kroppen veld. Het was moeilijk voor de Dianenses om onder de lokale druk uit te komen, maar toen ze dat deden, hadden ze gevaarlijke aankomsten op het lokale frame.

Het directe spel van de lokale bevolking werd al snel weerspiegeld op het scorebord, in minuut 4 duwde Roque na een fout in de verdediging de bal in het net bij de tweede paal, waardoor het 1-0 werd.Op 10 minuten in een vergelijkbaar spel scoorde Canovas de 2-0. De reactie van de bezoeker werd weerspiegeld met duidelijke kansen maar het uitblijven van het schot verhinderde dat het doelpunt er kwam. De rust werd bereikt met 2-0 op het scorebord.

Het tweede deel begon hetzelfde als het eerste, met een CFS Torreveja die in zijn eerste benadering van het bezoekende gebied de 3-0 wist te scoren via Garrido. Raúl Gil Hij ging het spel duidelijk domineren en de doelpunten vielen al snel. Het eerste werk van Pablo, enigszins dat de geest van de rojillos. Kort daarna wist Nico de 3-2 op het scorebord te zetten. De comeback werd geculmineerd door Iker toen hij, met nog vijf minuten te gaan, gelijk maakte op 3.

In het laatste stuk van de clash bleef het domein Paidos-F. Fernández Luna, maar zonder succes voor het doel. Met nog 23 seconden te gaan scoorde de lokale bevolking, spelend met de speler-doelman, gelijk met 4-3. In de korte tijd die nog restte, probeerden de bezoekers maar kwamen ze niet tot scoren. De wedstrijd eindigde in 4-3 voor CFS Torrevieja, een nederlaag waardoor de Dianenses op de tweede plaats in het klassement blijven staan, maar 5 punten achter de leider.

De cadetten scoorden 20 doelpunten tegen Sporteam San Vicente

Een dikke overwinning behaald door het cadettenteam van Paidos Dénia tegen de voorlaatste geklasseerde. Sporteam San Vicente, die ze met 20-0 versloegen, toonden de bezoekers hun positie aan de tafel.

Vanaf het begin van de wedstrijd was de dominantie totaal voor de schooljongens die de score openden met een doelpunt van Carlos, waarna er nog negen arriveerden en de rust bereikten met een score van 10-0.In de tweede helft ging de monoloog van de schooljongen verder en de het einde werd bereikt met 20-0 waarin alle veldspelers scoorden. Die van Paidos zijn nog steeds leiders die alle wedstrijden tellen voor overwinningen.

Gelijkspel voor de kinderen van Paidos tegen Torres San Vicente

De wedstrijd begon erg moeilijk voor Paidos Dénia aangezien in de eerste minuten de bezoekende ploeg op voorsprong kwam met een doelpunt van Raúl. De schooljongens waren erg onnauwkeurig en zonder goed te spelen, werden ze overtroffen door een rivaal die zichzelf met grote intensiteit gebruikte. In de 20e minuut scoorde de bezoekende ploeg opnieuw door Raúl en kwam zo op een voorsprong van 0-2. De confrontatie werd erg bergopwaarts voor de schooljongens die een minuut voor rust reageerden dankzij een doelpunt van Iker Orquín die een penalty de 1-2 scoorde.

De tweede helft van de scholieren begon beter en wist op voorsprong te komen met doelpunten van Javier Monserrat en Nicolás Rodríguez. Iker zag het tweede geel, waardoor zijn team er één minder achterliet. Dat was de sleutel, want Torres San Vicente profiteerde van hun superioriteit om gelijk te spelen op drie, een doelpunt van Raúl dat het zwarte beest van de schooljongens werd. Met dit gelijkspel op drie was het einde van de wedstrijd bereikt.