Ernstige correctie voor Garbí Dénia tegen Marni Valencia (22-36)

20 december 2012 - 00: 00

Het team Garbí Dénia Hij leed dit seizoen een van zijn meest uitgebreide nederlagen en viel in zijn eigen paviljoen tegen Marni Valencia voor 22 naar 26.

Het was een vreemde wedstrijd, waarbij dianenses spelers in alle minuten afwezig waren. Het team ontmoette een rivaal met jonge mensen, die een zeer hoog tempo aan het spel drukten. De mannen getraind door David Salanova, hun benen waren zwaar, vooral ter verdediging. Hij zou nooit het spel van de Valencianen kunnen bevatten.

De afwezigheid van een speler als Raul Fluxá werd overdreven opgemerkt, omdat hij naast de doelen die gewoonlijk aan zijn team worden toegevoegd, in verdediging één van de meest karaktervolle tekens is die het team heeft gepusht en werd gemist.

De hele wedstrijd werd duidelijk gedomineerd door de Valencianen, die in rust met een 7-voordeel met pensioen gingen (9-16).

Niets veranderde in de tweede helft, de Garbí Dénia had geen reactiekracht en de Marni maakte van deze omstandigheid gebruik om door te gaan met een zeer hoog tempo van spel dat zijn rivaal keer op keer verliet. Aan het einde van het spel is de 22 naar 36 een waarheidsgetrouwe weergave van wat er op het circuit van het sportcentrum Dénia is gebeurd.

Coach David Salanova heeft met zijn team een ​​hoop werk voor de boeg.