Sergi Pérez kon de beste wedstrijd van Pedro Martínez in het 'Orysol Circuit' niet stoppen

21 juli 2017 - 06: 30

Een van de meest interessante wedstrijden van het Orysol Circuit van gisteren dat wordt gespeeld op de hellingen van de Tennis Club Dénia, was degene die ze speelden, Sergi Pérez, dianense-speler en Pedro Martinez, nummer één zaad van het toernooi.

Deze ontmoeting wekte de interesse van de fans die driekwart van de tribunes van het nummer één nummer van de Dianense-club vulden. Het publiek steunde zijn speler gedurende het spel.

De eerste set werd gekenmerkt door de overdaad aan nervositeit van Sergi Pérez. Hij combineerde goede schoten met ongedwongen fouten en verliet de weg van de triomf voor een tegenstander die, zonder volledig in dienst te zijn, duidelijk de score domineerde. De eerste ronde werd afgesloten met de overwinning voor Martinez door 6 / 1.

De tweede set begon met een Sergi Pérez uit het spel, teveel ongedwongen fouten waardoor zijn rivaal de score domineerde. In het midden van de mouw zag Martinez zijn overwinning te gemakkelijk en tilde hij de voet van het gaspedaal op. De Dianense brak de dienst van de Alciren speler en won de zijne, hij werd geplaatst bij 4 bij 2.

De maximale favoriet om het toernooi te winnen, wilde geen verrassingen en hij keerde terug naar de wedstrijd om de tweede en laatste set van 6 / 3 te winnen. De vergadering duurde 1 uur en 24 minuten

Zeer gelijk duels in de ronde van 16

De dag van het achtste einde werd gekenmerkt door de enorme gelijkheid die in alle partijen bestond.

In de ochtend David Vega Hij won de Italiaanse Raul Brancaccio, na 2 38 uren en minuten, door 2 / 6,6 / 2 en 6 / 4. Juan Lizariturry verspild een grote fysieke inspanning te onderwerpen Alberto Romero de Avila, door 7 / 6 en 7 / 6, in een botsing die duurde, 2 27 uren en minuten. De ochtend werd afgesloten met de herneming van de wedstrijd tussen, Miguel Semmier en Javier Barranco. Deze botsing werd op woensdag geschorst vanwege gebrek aan licht. De winst ging naar Javier Barranco voor, 7 / 6, 6 / 7 en 6 / 3.

Het paar Lizariturry-Pla finalist in dubbelspel

De middagsessie begon met het duel tussen de Zwitsers, Vullent Tashi en de Portugezen, Fred Gil. Beide spelers brachten een geweldige wedstrijd in een clash die de Zwitser controleerde die de eerste set won van 7 / 6. In de tweede heat herstelden de Portugezen, waardoor er wat vuisten op het frame moesten komen. De grotere kracht in de voorhand van Tashi was de sleutel tot het winnen van de tweede en definitieve set, door 6 / 3.

In singles speelde ook de wedstrijd waarin Sergi Pérez viel op Pedro Martinez, die door het publiek werd uitgekozen om hem te volgen.

Parallel op baan twee speelde de dubbele halve finale tussen het paar gevormd door Lizariturry-Pla tegen de gecomponeerde door, Granollers-Vega. De overwinning kwam overeen met de Lizariturry-Pla gevormd door de marker, 2 / 6, 6 / 2 en 10 / 8.

Terwijl het paar wordt gevormd door de Spanjaarden, Esteve-Martos, overwon Russisch-Pokotilov gevormd door Korovin, door 6 / 3 en 6 / 3, na een uur spelen. Op deze manier bereiken de Spanjaarden de halve finale.

Kwartfinale match

Vandaag, vrijdag, is de dag middag, startend op 16 uur, op het nummer 1, spelen, Pedro Martinez en David Vega. Op het nummer 2 zullen op hetzelfde moment de gezichten zijn, Gerard Granollers en Ivan Gakhov. Op de 3-track zijn de hoofdrolspelers Javier Barranco en Eduard Esteve.

Wanneer de wedstrijd van de baan eindigt en niet voordat de 18-uren naar het veld springen, Juan Lizariturry en Vullnet Tashi. In nummer twee en niet voor de 19: 30 speelt de halve finale van dubbelen, tussen de paren gecomponeerd door, Esteve-Martos en Gakhov-Martínez.