Eenvoudige overwinning van de cadet A van de EM FB Dénia op het Easides-veld (1-4)

Mei 24 van 2019 - 00: 08

Cadet A van EM FB Dénia won duidelijk op zijn bezoek aan het Easides-veld met 1 tegen 4, in een wedstrijd waarin de twee teams niets speelden.

Maar Esides kwam eruit alsof degradatie op het spel stond. Al snel opende Dénia de score. In de 8e minuut een inworp vanaf links door Aarón, een pass van Wondo en een doelpunt van Dani. Vanaf hier zou Dénia het spel en de score controleren. Scorekansen creëren. Esides zou die van hen hebben in de 35e minuut van het eerste deel, waarmee het eerste zonder verdere betekenis zou eindigen.

De tweede begon hetzelfde, maar in minuut 48 werd een strafschop toegekend aan Esides. Maar een geweldige Álvaro hield hem tegen en vanaf hier zouden de Dianenses de wedstrijd veroordelen met een geweldige scorende prestatie van Saul.

De eerste werd gemarkeerd door een directe vrije trap van de ploeg en de tweede door een zwaardschaar naar het doel. De derde was het werk van Vicente aan het einde van een toonbank. Het spel kon eindigen in een schandalige overwinning omdat er veel nadelen waren die niet in een doelpunt eindigden.