Seguros Reale bevestigt zijn leiderschap in de lokale voetbalcompetitie die de CD heeft gewonnen. Teulada (2-5)

06 december 2013 - 00: 00

Het Reale Insurance-team bevestigt zijn leiderschap in de ACYDMA voetbalcompetitie, door te winnen op de CD-track. Doorgegeven door 2 naar 5. Dit was de wedstrijd van de tiende dag, omdat twee gezichten van de teams die vochten voor de landstitel werden gezien.

De Real Insurance-spelers waren de dominante spelers van het spel tijdens de eerste minuten. Raúl Romera opende de score in de minuut 6. Een beetje waardoor het thuisteam geen contact meer had. Voordat ze zich opnieuw wilden realiseren, scoorden de bezoekers opnieuw. Wek het gebouw op dat vóór de pauze de 1 naar 2 op het scorebord zet met een penalty. Met de 1 naar 2 werd de rest bereikt.

Bij de hervatting vertrok het Teulada-team met grote vaart. Hij oefende een sterke druk uit, maar Seguros Reale wist kalm te spelen hoe hij eruit kon komen. In drie goede wedstrijden wist hij de wedstrijd te veroordelen door nog drie doelpunten te scoren. De CD Teulada verkleinde het voordeel maar verloor uiteindelijk 2 tegen 5. Reale Insurance met deze triomf bleek een sterke kandidaat voor de landstitel.

Een van de teams die de nederlaag van de CD prefereerden. Teulada was de set van Els Poblets, die gemakkelijk werd opgelegd aan Reale Ondara Insurance door 2 aan 0. Els Poblets is erin geslaagd zijn ploeg te versterken en is de verrassing van de competitie.

Op deze dag waren er belangrijke doelen zoals Ultra Groc die tien doelen onderschreef in de set Sin Nombre en Nou Roma die genadeloos de Bernardos-set scoorden (11-0). Rafol FS had geen problemen om minimaal met Rte te winnen. De Fontana de Javea (4-3). Colista B. Juaniquito gaf bijna de verrassing aan Rey del Stock, omdat hij 4 verloor van 3.

Een andere van de uitstaande partijen werd gespeeld door Lino Rosello de la Xara en Rotulart de Beniarbeig. Het kostte heel La Xara om een ​​tegenstander te verslaan die ondanks het vallen voor 3 naar 0 kansen had om te scoren. Maxin Sound van Ondara won zonder problemen Super Las Brisas die 5 naar 3 versloeg.

Het klassement na de dag wordt geleid door Reale Insurance met 28-punten die volgen; Els Poblets met 22, CD. Teulada en Dulce Bebe met 21, Nou Roma en Rafol met 20, Rte. Veelhoek met 19, Lino Roselló met 16. De teams Ultra Groc, Maxim Sound en Bernardos hebben 15, No Name 12. in het onderste deel zijn ze; Rte. La Fontana met 10, Rey Stock 9, Rotulart 8, S. Las Brisas 1 en afsluitende Seguros Reale Ondara en B. Juaniquito met 0-punten.

De pichichi-trofee wordt geleid door twee spelers van het Reale-Ginestar-verzekeringsteam, Jorge Llopis Ginestar met 16-doelen en Raúl Romera Arias met 15-doelen.