De alarmen worden verlicht in de Dénia na te vallen voor de Catarroja (1-2)

13 december 2012 - 00: 01

De nederlaag van Dénia tegen Catarroja, een directe rivaal voor de permanentie, zorgde ervoor dat er aan het einde van de wedstrijd een spoedvergadering was van de Raad van Bestuur. Na een half uur vertrokken de managers met een zeer ernstig gezicht, hoewel ze geen uitspraken deden. Het lijkt erop dat de uren van Paco Cuenca als Dianense-coach geteld zijn.

Het feest was vol onzin van de kant van de dianenses die door de zenuwen naar het speelveld werden gegrepen. De Catarroja profiteerde ervan. Met slechts drie minuten spelen was hij in staat om vooruit te komen op het scorebord maar Juanma's schot ging over de lat.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 16-minuut toen de Dianense Dani García scoorde buiten het gebied van een sterke schot. Kleine vreugde duurde de lokale bevolking, want vier minuten later bond de Catarroja Budea in een maximale straf.

Dat doel heeft Dénia veel schade toegebracht die vanaf dat moment uit het spel is verdwenen. Voor de rest was het aangekomen met gelijkspel aan één. Bij de hervatting bleven de dianenses afwezig in het spel.

De Catarroja profiteerde van die omstandigheid en Gozalbo scoorde de tweede in de 51-minuut. De coach van Dianense heeft wijzigingen in zijn team aangebracht op zoek naar meer diepte, maar het werkte niet.

Het werd nog ingewikkelder met de uitzetting van Garrido in het laatste deel van het spel. Toch had Borja de gelijkmaker in zijn hoofd, maar zijn schot werd afgeblokt door de keeper van Valencia, Mario.

Denia verzamelt negen dagen zonder te winnen en de coach zelf zei aan het einde van de botsing: "Ik begrijp dat ik kan stoppen, in het voetbal sturen ze de resultaten."

Technisch

CD. Dénia: Nico, Escobar, Juanma (Roberto) 58`, Garrido, Alex, Víctor, Carlos Ribes (Gervasio) 69`, Cristian, Ferrán (Joel) 69`, Dani García en Borja.

Catarroja CF Mario, Guille, Gozalbo, Benji, Segarra (Benja) 90`, Bledsoe, Miguel Angel, Juanma, Santafe, Sergio Floro en Traver (Nico) 72`

DOELEN: 1-0 Mto. 16 Dani García. 1-1 Mto. 20 Bleda (penalty) 1-2 Mto. 51 Gozalbo

Scheidsrechter: López Herrero. Geel met de lokale bevolking, Juanma, Víctor en uitgeworpen met directe rode Garrido en bezoekers, Santafe en gozalbo

Incidenten: Veld "Diego Mena" met de aanwezigheid van 150 toeschouwers.

De technicus Paco Cuenca, kan vandaag worden ontslagen.