Said Day werd tweede in de III Popular Race van Calpe

17 maart 2015 - 00: 00

De atleet zei Dag van de Atletiekclub Balearia Diànium werd tweede in het algemeen klassement in de III Cursa Popular de Calpe. Said vocht voor de overwinning, maar werd uiteindelijk overtroffen door de winnaar, José Antonio Fernández, die als eerste onder de finish kwam. De tijd van de winnaar was 33:26, dertien seconden later kwam Said Day binnen en de derde plaats ging naar José Manuel García, van Javiense, die een tijd van 33:48 voltooide.

Said Day in the Calpe test

Bij vrouwen was de winnaar Mª Isabel Ferrer met een tijd van 39:04, voor Sandra Díez en Mónica Mahiques. Onder de vrouwtjes, Encarna Cardona en Christina Mallet van de Balearia Diànium die respectievelijk tweede en derde werden in de categorie Veterana's A. In dezelfde categorie werd Ana Alberola vierde.

Bij mannen is het, naast het podium van de absolute winnaars, noodzakelijk om te markeren Víctor Fernández die de beste was in Veteranos B. Vicente Llopis was de eerste in Veteranos D en in dezelfde categorie werd Vicent De Juan tweede.

Miguel Ángel Martínez was de beste van de Gin Running Tonic Club

Wat betreft de atleten van de Gin Running Tonic Club het beste was Miguel Ángel Martínez die met een tijd van 38:10 over de finish kwam. Gonzalo Durá maakte een cijfer van 38:45 en David Ribes een 40:20 teken, terwijl Pablo Vera stopte de tijd in 40: 31.

Carlos Balaguer eindigde met een record van 42:27, Carlos Grimalt 45:51, Emilio Ronde 45:44, Juan Sapena 47: 23, Javier Ivars 47: 39, Ramón Grimalt 49: 15, Roberto Soto, 49:29, Luis Bahamonde 49:41, Jordi Ramis 52:48 en het vrouwtje, Marta Carrió 57:13.