Rodrigo Camino werd vierde in M-40 in de Trans-Grancanaria

05 maart 2014 - 00: 01

De Dianense Rodrigo Camino del Cicles Desnivell Het werd geborduurd in de zeer harde 83.2Km van de International Mountain Race, Trans-Grancanaria, afgelopen weekend op het eiland Gran Canaria.

Een zeer veeleisende test met meer dan 9.200 meters van geaccumuleerde hoogte en in sommige delen was de helling zo steil dat het moeilijk was ze onder ogen te zien.

Maar deze grote atleet wist heel goed gedoseerd krachten om de race te voltooien als een groot en te bereiken doel als de vierde plaats in de categorie M-40, het invoeren van de zesentwintigste plaats in het algemeen klassement, een groot succes. Zijn laatste keer was 10 7 uren en minuten op een gemiddelde van 7 17 minuten seconden kilometer.

De dianense reageerde na de zware test; " behalve op een van die harde hellingen die in de verte van de marathon lagen, 42 Km., waar ik momenten van echte spiervermoeidheid voelde, was al het andere aangenaam. Ik heb genoten van de race ondanks de losse stenen en vooral de heersende hitte".

Rodrigo Camino heeft de laatste 100-meters euforisch gelopen om wat hij heeft bereikt, om heel goed aan te komen en 2-uren te verbeteren bijna de geplande tijd. Hij deed het ook in het bijzijn van zijn vrouw en zijn kinderen die hem aanmoedigden, waardoor zijn aankomst op het doel een heel bijzonder moment werd.