Reale Seguros Ginestar leidt de regionale competitie van Acydma

28 september 2016 - 00: 00

Op de tweede dag van de Acydma Home Football League er waren twee games die de aandacht van zijn volgers trokken. Een daarvan was degene die, in het sportcentrum van Dénia, de AD-seyma en Reale Seguros Ginestar, een wedstrijd die eindigde met een 2-5 overwinning voor de bezoekers, de andere werd op hetzelfde podium gespeeld met de poules van Hotel Nou Romá en Peluquería Stilos als hoofdrolspelers. In dit duel was de overwinning voor de lokale bevolking met 3 tegen 2. Met deze triomfen voegen zowel het verzekeringsteam als de hotelier 6 punten toe waarmee ze bovenaan het klassement kunnen staan. De leiding met hen deelt het Bar Cal Nay-team dat Maxim Sound met 4-2 versloeg.

Reale Seguros Ginestar Team

Op deze dag waren de wedstrijden gelijkmatiger en werden de resultaten meer bijgesteld. Een van de wedstrijden waarbij de gelijkheid tussen de twee kanshebbers duidelijk was, was die tussen Bodegas Aguilar en Dorian Gray die eindigde in een gelijkspel op twee. De Pedreguer Futsal en de Rte. Miguel Juan maakte een gelijkspel (1-1), een resultaat waardoor ze in het onderste deel van de tafel blijven.

Het team van Il Fratelli sloeg Balearia met 6 tegen 4 en blijft in de kopgroep van het klassement. In dat deel zit ook de set van Paidos B na het verslaan van Bar Marcilla met 2 tegen 4. De overwinning van het team van Els Poblets tegen La Xara (5-2) stelt hen in staat om wat lucht te nemen en de lagere zone te verlaten.

In de gematigde zone is Casa Llobell Ondara gelokaliseerd door te winnen van FS Moraira (5-4), evenals de set Pools Denipool die Construcciones Z Dénia versloeg (6-4).

Op de laatste posities van het klassement worden ze nog geplaatst zonder te scoren; Bar Marcilla, Construcciones Z Dénia, Balearia en Maxim Sound.

In de ranglijst van topfilmmakers blijft de speler Vicente Pastor van het Reale Seguros Ginestar-team met 7 doelpunten. Hij wordt achtervolgd door Il Fratelli-speler Juan Alfonso Sivera, die 6 doelpunten heeft.