Reale-Audifónos Romany en Bodega Aguilar bonden 2 in een spannende wedstrijd

25 oktober 2018 - 07: 59

Ondanks de dreiging van koude druppel dat er was op de regio van de Marina Alta, de door Acydma georganiseerde regionale zaalvoetbalcompetitie speelde de hele dag. Dit was mogelijk dankzij de medewerking en vriendelijkheid van Dénia Basketball, wat opliep Joan Fuster paviljoen zodat futsal werd gespeeld.

De spannendste wedstrijd van de dag werd gespeeld door de Reale Seguros-Audifónos Romany en Aguilar Winery, die aan het einde van de reguliere speeltijd op twee stond. Het was een snelle wedstrijd met een zeer hoog tempo, waarbij beide teams duidelijke kansen kregen om te scoren. Het gebrek aan doel zorgde ervoor dat de marker in de eerste helft niet bewoog.

In de tweede fase schoven de dianenses hun lijnen op en drukten ze intens. Dit zorgde ervoor dat ze vooruit kwamen op het scorebord. De reactie van de ondarenses heeft niet gewacht en is erin geslaagd om eerst te binden en kort na het omdraaien van de score, door de 1 2 te scoren.

Er was weinig tijd over voor de finale en de Dianense-coach nam het risico door keeper-speler te plaatsen. Dit zorgde ervoor dat de zesde fout van het Ondara-team arriveerde. Jorge Llopis, scoorde de lancering van de dubbele strafschop. Op het einde een gelijkspel dat niet geschikt is voor een van de twee formaties.

Stilos en Nou Romá wijken niet weg

De huidige kampioen, P Stilos Ràfol, versloeg de Apertitoso Bar met 7 naar 1, in een crash die weinig geschiedenis had gezien de grote dominantie van het lokale team. Terwijl H Nou Romá, moest hij zijn overall aantrekken om Futsal Pedreguer te verslaan, die hij versloeg door 6 bij 5. Beide teams met deze triomfen blijven zenden in de classificatie.

De derde plaats in het klassement, La Xara Iconnect had meer problemen dan naar verwachting in Café Bar El Raco de David die door de minimum (2-1) in een nauwe spel gewonnen. Een andere wedstrijd die heel dichtbij was en die werd beslist in de laatste maten was die met Construcciones González Barber en Ademar-Garmol. Op het einde, overwinning door het minimum voor de lokale bevolking door 2 naar 1.

Het was gemakkelijker voor het restaurant Fontana de la Fontana Jávea dat sloeg zonder problemen op Bar Colom door 5 naar 1. Llobell assemblage Ondara House moest wachten tot de tweede helft te doden van hun wedstrijd tegen Mik Mik Denia, in een zeer gelijkmatige eerste helft in shock, maar na de pauze de ondarenses domineerde de wedstrijd. Het eindresultaat was van 5 naar 3.

De set Balearia blijft in de gematigde zone van de classificatie, na het heersen Bodegas Xaló door 5 naar 2. En tot slot, de rode lantaarn, Agrobenisa weer verloren, door 1 om 2, dit keer tegen een van de teams meest ervaren van de competitie Els Poblets, zeer goed ingeburgerd in het gebied hebben gebruik gemaakt van de weinige kansen hij had en uiteindelijk werd het opgelegd door het minimum.

Darío Roda blijft doorgaan als topscorer

De classificatie van maximale goleador wordt geleid door Darío Roda, speler van de P Stilos Ràfol die met 11 gemarkeerde doelen heeft. Zijn team is degene met de meeste gescoorde doelpunten, 45 en degene die het minst op 7 past.