Raquel Pérez won in de 'Superprestigio' en consolideerde haar leiderschap in de Valencian Community Open

Mei 16 van 2018 - 07: 56

De wielerploeg van Multiesport-UCMontgó heeft een beladen dagen van wedstrijden, veel van haar vertegenwoordigers hebben deelgenomen aan hen het bereiken van goede resultaten.

Het meest opvallende was de overwinning van Raquel Pérez, die de winnaar was in de "Superprestigio", test gehouden in de stad Tibi Alicante. In deze bijeenkomst van scholen domineerden de dianenses duidelijk de test, waardoor ze een triomf behaalde waarmee ze haar leiderschap in de Open van de Valenciaanse Gemeenschap.

In deze zelfde test maar in de tests voor volwassenen, werd Ayda Parra vijfde om het fortuin niet te begeleiden. Ayda leed aan opeenvolgende mechanische storingen die hem dwongen posities te verkleinen, maar desondanks consistent bleven om in de top vijf te blijven.

Alejandro Seguí was de winnaar van de VII BTT Benicadell

In de "VII Benicandell BTT", Alejandro Seguí was de winnaar van de test en de nieuwe leider van de "Circuit BTT Comarques Centrals". Roberto Gómez, bezet de derde plaats en Javier Almela de vijfde van de generaal. Carlos Copoví, was de winnaar van de categorie en Gloria Medina, eindigde in de tweede vrouwenpositie. Het Multiesport-UCMontgó-team was de kampioen en blijft het teamklassement leiden.

San Isidro Trophy in Villamalea

El "San Isidro Trophy", werd gehouden in de stad Villamalea in Albacete en in deze sociale race was de lokale ploegrenner, R. García Pedrosa, die de race niet kon afronden na een ongelukkige valpartij toen hij in het peloton reed.

Duccio Zambrini tweede in de March Cicloturista Rompecadenas

De fietser Duccio Zambrini nam deel aan de "III Cyclo-tourism March Rompecadena" gehouden in het Valenciaanse stadje Torrent. In deze mars van 180-kilometers ging Zambrini de eindstreep binnen in de 32º-positie van het algemeen klassement, en tweede in zijn H4-categorie met een tijd van 4: 44.51.