Rafol gaf de verrassing van de dag door de CD te verslaan. Teulada (1-5)

Januari 24 van 2014 - 00: 01

De zeventiende dag van de regionale competitie van ACYDMA werd gekenmerkt door de regen die erin viel en dwong de meeste wedstrijden op te schorten. Er konden slechts drie spellen worden gespeeld.

De grote verrassing ervan sprong in de botsing in het Teulada-paviljoen, waar het lokale team de CD met totale duidelijkheid won. Teulada door 1a 5. De uit-set ging erg betrokken bij de wedstrijd en stond in de vierde minuut op het scorebord, met zoveel Dario.

Het was toen dat de lokale bevolking strakker werd, maar na een kwartier scoorde Rafol de tweede in een snel spel tegen. De pauze werd bereikt met 0 tot 2 op het scorebord.

In de tweede helft de CD. Teulada ging beter, had een groter bezit van de bal, maar ze misten succes als het ging om het doel te bereiken. Bij sommige gelegenheden voorkwam de goede stop van de doelman van Rafol en bij anderen het gebrek aan doel hem.
Van zijn kant profiteerde Rafol van de kansen die hij had en pakte de overwinning. Een overwinning waarmee dit team op de vijfde plaats staat.

De leider, Seguros Reale, had geen genade met Proyesplac, die 7 versloeg voor 2, waarbij het ergste de blessure was van scorer Raúl Romera die zijn team vooral in de eerste helft opmerkte. In het tweede deel was de superioriteit van de leider totaal.

De meest gelijke wedstrijd werd gespeeld door Maxim Sound en Reale Ondara Insurance, die werd afgesloten met een gelijkspel in drie richtingen. Na deze dag is het nog steeds Jorge Llopis De verzekeringsspeler Reale de topscorer in de competitie met zoveel 30, gevolgd door zijn teamgenoot Raúl Romera met 26.