Eindelijk kwamen de doelen voor de Dénia Futsal voor de Albatera (6-2)

Januari 15 van 2013 - 00: 00

El Dénia Futsal werd herenigd met het doel en versloeg de Albatera van 6 naar 3, in een wedstrijd gespeeld in het Paviljoen van Dénia, behorend tot de Derde Divisie. Het was een eenvoudig spel, de tegenstander kwam als zesde plaats, ondanks de wurggreep van de gebouwen, de score op het scorebord was 0-0 na een goede prestatie van doelman en de fout voor het doel door dianenses.

Bij de hervatting kwam de Dénia in slaap en in amper veertig seconden kwamen degenen van Albatera naar voren. De vreugde duurde weinig sinds, een minuut later, de dianenses vastgebonden dankzij een doel in de eigen deur van de bezoekers.

Die van Nata volgden met hun heerschappij en, in de afwezigheid van twaalf minuten, behaalde Tarín de tweede. Vanaf hier werden de scheidsrechters de hoofdrolspelers van de wedstrijd. Eerst met een eerlijke uitzetting van doelman voor hands buiten het gebied, waardoor de racer om te spelen met een minder speler en zet als keeper omdat ze hadden geen doelverdediger.

Met minderwaardigheid, en na een worp van het spel, waarschuwde de scheidsrechter een Dianense-speler en een van de Albatera die niet degene was die het incident had veroorzaakt. Omdat het de tweede ploeg was voor die speler, bleef het bezoekende team achter met twee spelers op het veld. De dianenses maakten hiervan gebruik en bereikten het 3-1 werk van Blai.

De bezoekers herstelden een speler en pasten het vierde werk van Edu aan. De Dynamite Racing Albatera besloot om te riskeren en vijf te spelen. Met nog vier minuten te gaan, behaalde Andoni uit zijn omgeving de 5-1.

Met de veroordeelde wedstrijd was er nog steeds tijd voor Blai om de zesde te behalen. Met een paar seconden over, zetten de bezoekers de definitieve 6-2.

Door FS CDDénia Rte Mena gespeeld en scoorde: Andoni (1), Tarin (1) Blai (2) Edu (1), Gonzalez, David, Ruben, Jaen, Juanjo, Dario, Dani Mut.

Dit weekend reizen de dianenses naar Mutxamel om de 13e dag van de competitie tegen CF Convex Mutxamel te spelen